a week with joyce 55

Hoi allemaal. Afgelopen week is weer eens voorbij gevlogen. Deze week moest ik gewoon naar school, stond ik met mama op de Koningsmarkt na lang twijfelen, brachten we een bezoekje aan opa en kreeg ik een leuk cadeautje op werk van het merk Melano. Kijk je mee naar wat ik allemaal deed afgelopen week?

Zondag

IMG_1887

Zondag gingen we naar opa om zijn verjaardag te vieren. Uiteraard deden we dat met koffie en taart! Jammieee.

IMG_1892

Iets later op de dag kregen we trek en maakte opa overheerlijke tosti’s voor ons.

IMG_1894

En na het avondeten – ik at iets met rijst, het was erg lekker! – had opa nog een heerlijk dessert voor ons. Vanille ijs met slagroom en verse aardbeiden, JAM. Oh en ik maak bijna altijd alleen foto’s van eten als we bij opa zijn, want hij heeft altijd van die lekkere dingen.

Maandag

IMG_1912

Maandag naar school voor dag één van mijn tweede minor: PR & Social Media. Essentials van de dag!

IMG_1913

‘s Middags stuurde Leonie deze foto door, die tijdens de Oona Welcome Days was gemaakt. Ik vind het oprecht een leuke foto!

IMG_1935

Gelakte nagels! Tijd om een nieuw kleurtje te testen.

Dinsdag

IMG_1938

Van maandag op dinsdag sliep ik bij Jorn, omdat we allebei vrij waren dinsdag. We startten rustig de dag op. Panter had hiervoor een tijdje naar het computerscherm gestaard, terwijl wij de muis heen en weer bewogen. Toen de computer uit was, keek ze nog steeds naar het scherm.

IMG_2096

We haalden oranjesoesjes als lekkernij. Jum!

IMG_2098

Tussendoor ging ik even naar huis en besloot ik mijn nagels oranje te lakken voor Koningsdag. Ik kwam tot de conclusie dat oranje nagellak – zoals deze – echt spuuglelijk is.

IMG_2099

En in de avond ging ik weer even snel naar Jorn om zijn ouders gedag te zeggen. Zij vertrokken op Koningsdag namelijk voor een aantal dagen naar Amerika. Toen Jorn z’n spullen bij elkaar zocht om bij mij te komen slapen, keek ik de nieuwste weekvlog van Leonie en spotte ik mezelf!

Woensdag

IMG_2106

Koningsdag! Na lang te hebben getwijfeld, besloten mama en ik toch maar wel op de Koningsmarkt te gaan staan. We gingen pas rond half 8 en waar normaal dan het plein bommetje vol zit, was het nu bijna helemaal leeg.

IMG_2105

Tijdens de kleine regenbuitjes gooiden we een doorzichtig zeil over de spullen. Handig, want zo konden mensen door shoppen, haha! Ondanks dat het niet zo druk was, hebben we een ontzettend goede dag gedraaid. We zijn superveel spullen kwijtgeraakt en hebben een leuk zakcentje verdiend.

IMG_2109

Toen we rond 16:00 uur weer thuis waren, besloot ik lekker in bad te gaan met het boek Girl Online. Ik ga er echt als een speer doorheen.

IMG_2111

En die avond aten we lekker patatjes! Heer-lijk.

Donderdag

IMG_2125

Donderdag was ik weer een dagje naar school. In de avond had ik training en daarna hadden we zin in ijs. Dus reden we naar de McDonald’s voor een McFlurry! Ik had Oreo-smaak <3

Vrijdag

IMG_2138

En ook vrijdag ging ik weer naar school toe. Dit was mijn outfit van de dag, die ik ‘s avonds ook droeg naar werk. Ik had mijn nieuwe schoenen voor de tweede keer aan en al mijn collega’s zijn helemaal verliefd erop, haha!

Zaterdag

IMG_2156

En ook zaterdag was weer een werkdagje. De dag ging snel voorbij en ik kreeg zelfs nog een complimentje van mijn collega over dat ik nu vaker zelf op de klanten afstap om te vragen of ik ze kan helpen. Yay! Die dag werd trouwens mijn Melano-cadeautje ook compleet, want ik zat al een tijdje te wachten op mijn ringen, terwijl ik de meddy’s (de steentjes die erop kunnen) al had. Nog meer yay!

IMG_2150

Zo staan de ringen. Ik vind ze zo onwijs tof en ik word ontzettend vrolijk van de kleurtjes. En het leuke: er zijn zoveel meer soorten en kleuren te krijgen!

Zaterdagavond werd een lekker rustig avondje en Jorn en ik besloten met Game of Thrones te beginnen – of nou ja, ik begon eraan. Jorn ging alweer voor de tweede keer kijken, haha.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce