a week with joyce 56

Hoi allemaal. Mijn weekje vakantie zit er weer op en nu is het tijd om tot de zomervakantie te bikkelen voor school. Maar eerst kijken we nog even terug op afgelopen week. Een week waarin ik een tripje maakte naar Utrecht voor de DYTG, waarin ik ging shoppen, waarin ik weer eens outfitfoto’s ging maken en waarin we voor het eerst dit jaar gingen BBQ’en. Kijk je mee?

Zondag

IMG_2169

Zondag ging ik spontaan met Leonie mee naar de Dutch Youtube Gathering. Zij had een kaartje over en ik mocht gezellig met haar mee. En wat ik ook nog superleuk vond en totaal niet had verwacht: een van mijn abonnees herkende me en we gingen samen op de foto! Mocht je dit ook lezen als lezeres: stuur vooral de foto! Vind ik leuk 🙂

IMG_2171

Gezelligheid!

IMG_2164

Tussendoor stuurde mama nog een foto van Pien door. Ze had weer eens een nieuwe plek gevonden om te liggen. Maf beest.

Maandag

IMG_2192

Zondag had ik een nieuwe lipstick gekocht bij een tussenstop op Amsterdam Centraal – een nieuwe matte lipsticklijn bij Kiko <3 – en die zette ik maandag maar eens op de foto. Pretty!

IMG_2193

Maandagmiddag ging ik gezellig eventjes met Jorn winkelen. We wilden eigenlijk dinsdags naar Amsterdam gaan, maar Jorn had z’n enkel bezeerd met voetbal, dus dat zag hij niet zo zitten. Dus gingen maandags naar Hoofddorp, ook hartstikke leuk. Even een tussenstop bij Doppio voor een bakkie koffie op het terras!

IMG_2197

Wieeeh, ik scoorde eindelijk een perfecte buttonskirt! Van de H&M voor maar 20 euro.

IMG_2194

‘s Avonds gingen we lekker koken. We besloten pasta Pesto te maken met kip. Het was heerlijk! Als jullie er een recept over willen zien, lijkt het me leuk om dat eens te doen!

Dinsdag

 IMG_2200

Dinsdag wilden Jorn en ik toch iets gaan doen, dus besloten we naar Intratuin en Media Markt in Cruquius te gaan. Even koffie drinken bij La Place.

IMG_2202

En bij Media Markt ging ik even rondneuzen voor een goede vlogcamera, want ik denk dat ik er binnenkort eentje wil gaan kopen. Deze staat nu bovenaan mijn lijstje!

Woensdag

IMG_2212

Woensdag deed ik lekker rustig aan. Ik sliep uit en ging daarna een video opnemen en foto’s maken. Pien ging lekker zonnebaden.

IMG_2235

In de middag besloot ik onder andere een nieuwe banner te maken voor YouTube. Nieuw logo (zelfde als hier!) en een aanduiding op welke dag er een video verschijnt. Wat vinden jullie?

IMG_2274

Gelakte nagels! Ik testte een nieuwe kleurtje van Hema.

Donderdag

IMG_2245

Donderdag was het Hemelvaartsdag én Bevrijdingsdag. In de ochtend haalden Jorn en ik zijn ouders van Schiphol op, want zij kwamen weer terug van een vakantie in Amerika. In de middag lunchten we met broodjes Unox. Jammie!

IMG_2253

En daarna gingen Jorn en ik lekker naar buiten om outfitfoto’s te maken! Jorn fotografeerde twee outfits voor me, die binnenkort online komen. Heerlijk dat zonnetje!

IMG_2255

Outfit sneak peek!

IMG_2282

VERLIEFD <3. Jorn z’n ouders hadden een cadeautje voor me meegenomen uit Amerika – een limited edition, exclusief oogschaduwpalette en lipstick van Disney’s Minnie! SUPERTOF en heeeeeeeul erg blij mee. Nu is alleen nog de vraag: willen jullie een review zien, ondanks dat het palette niet in NL te krijgen is? Laat het vooral weten, want ik zou hem wel ontzettend graag voor jullie reviewen, haha!

IMG_2278

In de avond gingen we lekker BBQ’en. De eerste keer dit jaar! We zaten alleen nog wel binnen (met de deur open), omdat het toch wel fris was op het terras buiten. Maar we hebben heerlijk gegeten!

Vrijdag

IMG_2280

Vrijdag ging ik een dagje extra werken. Normaal begin ik pas om 18:00 uur, maar ze hadden gevraagd of ik 12:00 uur kon beginnen vanwege de verwachte Moederdagdrukte. Tuurlijk kon dat! Ik trok mijn nieuwe broek van H&M aan!

IMG_2281

Voordat ik wegging kwam de Collective Shoplog & Kletspraat online, waarin ik veel praat en veel nieuwe items laat zien. Niet veel later kwam deze superschattige reactie binnen onder de video. Lief!

IMG_2283

En omdat ik dus een dagje moest werken, at ik op het werk. Ze bestellen altijd hun eten bij Zoet & Zalig (ja, dé Zoet & Zalig van het hotspot-artikel van laatst!). Ik bestelde twee sneden brood met kroketten en huisgemaakte limonade.

Zaterdag

IMG_2286

Zaterdag werkte ik weer de hele dag en door de drukte vloog de dag voorbij. ‘s Avonds ging ik met Jorn, z’n ouders en z’n broer uit eten bij Barraca; een Braziliaans restaurant waar je diverse soorten vlees kunt eten. Ik ben niet zo’n vleeseter, maar ik heb wel lekker gegeten en ik vond het erg gezellig.

IMG_2288

En ik postte nog deze foto op Instagram van mijn nieuwe All Stars. Deze hebben Jorn z’n ouders voor me meegenomen uit Amerika, omdat ik graag een nieuw paar wilde en had gevraagd of ze wilden kijken of het ging lukken. Als jullie dit lezen: nogmaals bedankt! Ik ben weer een paar schoenen rijker <3

Hoe was jouw week?

liefs Joyce