a week with joyce 57

Hoi allemaal. Wat een weekje. Het was heerlijk weer, we ‘vierden’ Moederdag, ik ging shoppen bij Tommy Hilfiger en Costes, at een overheerlijke pizza op het terras en deed drankjes. Verder ging ik veel naar school en maakte ik weer een aantal flatlays. Kijk je mee naar afgelopen week?

Zondag

IMG_2292

Zondag was het Moederdag, maar we stonden al vroeg op om naar de Tommy Hilfiger Sample Sale te gaan. Merkkleding shoppen met korting, YES. Ik scoorde een aantal leuke items die ik binnenkort zal laten zien. – excuse de slechte fotokwaliteit, ik maakte even stiekem een foto.

IMG_2293

In de middag was het superlekker weer en ik zou daarvan gaan genieten ook. Ik trok mijn bikini en zomerjurkje uit de kast en ging lekker in het zonnetje zitten.

IMG_2294

‘s Avonds gingen we lekker BBQ-en voor Moederdag. Jum!

IMG_2296

Daarna besloten Jorn en ik nog een wandelingetje te maken. We liepen een rondje meer en het uitzicht was weer eens prachtig.

IMG_2299

Selfie!

Maandag

IMG_2304

Maandag moest ik naar school en ik had rond de middag een les en pas later in de middag. In de tussentijd werkten we vooruit voor onze opdrachtgever. Vlak voor de les besloten we nog even snel het zonnetje in te gaan.

IMG_2305

Toen ik ‘s avonds naar huis liep, moest ik lachen om hoe Pien lag te slapen. Gek beest.

IMG_2311

Voor de gein ging ik eens zoeken naar laptophoezen op AliExpress, omdat ik mijne nogal saai vind. Ik vind deze echt helemaal geweldig!

IMG_2313

En ik maakte nog even deze flatlay met mijn essentials van de dag.

Dinsdag

IMG_2323

Ennnn weer een dagje naar school voor de opdrachtgever. From where I stand.

IMG_2333

Later in de middag toen ik weer thuis was, maakte ik deze flatlay van een deel van mijn outfit en essentials van die dag.

IMG_2334

En vlak voor het eten dronken mama en ik nog even een bakkie koffie in de tuin. Het zonnetje was een beetje verdwenen, maar het was wel nog lekker buiten.

IMG_2385

Na het eten gingen mama en ik naar de Costes Shopping Night. Lekker shoppen met korting! We slaagden allebei goed 🙂 Ook die items zal ik snel eens laten zien!

IMG_2341

Lekkere hapjes!

IMG_2348

Foto’s sturen naar Jorn van mijn nieuwe items. Dus hier alvast een sneak peek!

Woensdag

IMG_2366

Woensdag weer een dag school. Na een dag school even lekker een bakkie koffie en een aflevering Game of Thrones. Ik ben nu bij de laatste aflevering van seizoen 2.

IMG_2369

Daarna sprak ik met mijn beste vriendinnetje af die ik al in geen tijden had gezien. We gingen lekker op het terras bij een Italiaan eten. Op aanraden van de ober bestelden we een rosé en ik vond hem oprecht lekker – en daar houd ik normaal niet van.

IMG_2370

PIZZAAAA. Ik koos voor een pizza Tonno en hij smaakte erg goed.

IMG_2374

Om de avond af te sluiten, gingen we nog ergens anders op het terras zitten en bestelden we een Liefmans kersenbier. Jum!

Donderdag

IMG_2400

Donderdag was weer een nieuwe schooldag. Ik trok een nieuw jurkje van de H&M aan, die ik woensdagavond nog snel scoorde! Ik vind hem helemaal leuk.

IMG_2402

En ik maakte er nog een flatlay van! Essentials van de dag.

Vrijdag

IMG_2412

‘s Ochtends lekker kroelen met Pien.

IMG_2422

Een flatlay met allemaal blauwe en mintkleurige tinten. Ik vond het effect wel geinig.

IMG_2433

Na een dagje aan school te hebben gewerkt, was het tijd om me om te kleden voor een avondje werken. Dit werd mijn outfit, maar later wisselde ik nog naar een zwarte panty.

IMG_2434

Voordat ik wegging, kwam mijn Rimmel pakketje nog binnen. De komende weken ben ik namelijk insider voor Vera Camilla!

IMG_2442

Als avondeten (of nouja, eten voor werk) nam ik twee boterhammen met ei.

Zaterdag

IMG_2444

Even mijn items goed op de foto zetten! Verwacht je als insider alleen een mascara, krijg je een volledig pakketje. Su-perleuk! Kan niet wachten om alles te testen.

IMG_2446

En terwijl ik aan het werk was, konden jullie in mijn nieuwste video mijn complete MAC stash bekijken. Oh en ik heb de 100 abonnees gehaald! Superbedankt allemaal en op naar 200!

IMG_2448

In de avond gingen Jorn en ik het Eurovisie Songfestival kijken – ik vond het vreselijk. Ondertussen maakten we allerlei foto’s via Snapchat, haha.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce