a week with joyce 61

Helleuuuuh. Er is gewoon alweer een week voorbij, wauwie. Het is vandaag maandag en als jullie dit lezen is het 13 juni. Which meaaans: Jorn en ik zijn vandaag 5 jaar samen! Wat we gaan doen, lezen jullie allemaal volgende week, want vandaag gaan we eerst nog even terugblikken op afgelopen week. Ik spendeerde veel tijd in de zon, dronk suuuuperveel koffie en genoot van heerlijke ijsjes. Kijk je mee?

Zondag

IMG_2879

Zondag ging Jorn vroeg met zijn vader naar het circuit in Zandvoort, dus ik was al vroeg weer thuis. Voordat mama moest werken, dronken we nog snel een lekker bakkie koffie. Het was toen al superwarm!

IMG_2891

Lieve Pien <3

IMG_2899

Ik maakte snel wat foto’s, nam een video op en daarna ging ik lekker de zon in. Bikini en boekje erbij en lekker relaxen!

IMG_2902

Deze plek had ik voor de hele middag gereserveerd. Heer-lijk! En wat was het warm en ik begon al lekker te verkleuren.

IMG_2905

‘s Avonds gingen we lekker barbecuen, omdat het zulk lekker weer was.

IMG_2908

En ondanks dat we vol zaten van het eten, gingen Jorn en ik naar zijn huis. Daar aten we nog een heerlijk stukje taart.

Maandag

IMG_2915

Maandag had ik eerst school en daarna ging ik snel door naar de chiropractor. Toen ik eenmaal weer thuis was, dook ik nog snel de zon in. Ik gebruikte de zonnebrand van Yves Rocher, die ik laatst ontving via Oona Amsterdam.

IMG_2916

Hot dogs or legs? Bruine benen kweken.

IMG_2918

‘s Avonds gingen we bij Jorn soort van barbecuen/gourmetten. Eerst begonnen we met het gourmetstel, maar dat werkte niet, waarna we overstapten op een soort grill. Het eten was erg pittig, waardoor ik supersnel vol zat.

IMG_2920

Maar een Italiaans ijsje ging er nog wel in hoor! 🙂

Dinsdag

IMG_2930

Dinsdag kwamen mijn favorieten van de maand mei online.

IMG_2934

Na een dagje school en een namiddagje in de tuin, ging ik lekker patat halen. Dat had ik al superlang niet meer gegeten en het smaakte heerlijk! Ik nam er een rundvleeskroket bij.

IMG_2935

En lekker vanille vla met aardbeien. Jammie!

IMG_2936

‘s Avonds nam ik lekker even wat tijd voor mezelf en schreef ik een aantal artikelen vooruit. Onder andere de review van het The Glow Must Go On palette van Essence.

Woensdag

IMG_2948

Woensdag had ik lekker een dagje vrij. Ik zette mijn gewonnen producten van de blog van Kim en Bernadet op de foto. Ik kan niet wachten om ze te gaan proberen! Nogmaals bedankt meiden <3

IMG_2950

Dylan kwam woensdag ook weer terug van een weekje Albufeira. Ik besloot mee te gaan en stelde voor om koffie te halen bij Starbucks. Caramel macchiato, jamjam.

IMG_2955

En in de middag genoot ik nogmaals van een kopje koffie in het zonnetje. Deze keer met mama en Jorn samen. Heer-lijk!

Donderdag

IMG_2967

Jaja, nog meer koffie. Even snel een bakkie voordat ik naar school vertrek. En natuurlijk weer lekker in het zonnetje.

IMG_2973

In de middag haalde ik een zakje chips op school, want daar had ik trek in. Hoewel paprika mijn favoriet is, kan ik van deze smaak ook heel erg genieten.

IMG_2974

Nog een foto van de koffie in de ochtend. Hierbij ook mijn outfit of the day.

Vrijdag

IMG_2998

Vrijdag waren we weer vrij, maar ik ging wel extra werken. Ik begon al om 13:00 uur. Dit was mijn outfit van de dag: een grijze broek, zwart t-shirt en zwarte ‘flatjes’ met glitters.

IMG_2997

Deze schoentjes dus. Ik had verwacht dat ik het niet ging volhouden op deze schoenen tot 21:00 uur, maar het viel reuze mee.

IMG_3002

Omdat ik dus koopavond moest werken, at ik op het werk. Ik had twee boterhammen met kroketten van Zoet & Zalig. Jammie 🙂

Zaterdag

IMG_3006

Zaterdag moest ik weer een dagje werken. In de avond, vlak na het eten, lag Pien lekker te slapen. Gekkie.

IMG_3009

Na het eten ging ik naar Jorn toe. Daar werd ik verwelkomt door Panter die, met veel tegenzin in eerste instantie, met me wilde kroelen. Uiteindelijk gaf ze zich over en besloot ze zelfs even te gaan liggen. Lief <3

IMG_3011

En ik at nog een heerlijk ijsje! Een Calippo met colasmaak. En ja ik doe er altijd een papiertje omheen, want anders kan ik hem niet vasthouden door de kou. De rest van de avond keken Jorn en ik Game of Thrones.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce