a week with joyce 64

Hello. Dat was mijn tweede weekje vakantie alweer. Afgelopen week ging ik shoppen met Irina van Ordinary Odd, bracht ik samen met Jorn een bezoekje aan de bioscoop voor Finding Dory en liet ik mijn haar kort (?!) knippen. Wat ik voor de rest nog deed (heel veel lekkers eten enzo), kun je vandaag zien! Kijk je mee?

Zondag

IMG_3257

Zondag was eigenlijk een vrij rustige dag, waarop ik maar weinig foto’s maakte. Jorn en ik maakten een kleine wandeling en liepen een rondje door Ranzijn. ‘s Middags ging hij voetbal kijken en toen ben ik blogjes gaan typen en ondertussen lakte ik mijn nagels met dit lakje van OPI. Ik was alleen een beetje teleurgesteld. De kleur vind ik heel mooi, maar dezelfde avond zat er al een chip.

Maandag

IMG_3264

Maandag ging ik weer eens experimenteren met make-up. Ik maakte een roze halo-look en die konden jullie gister bewonderen (klik).

IMG_3265

In de middag ging ik naar Jorn toe en keken we de laatste aflevering van Game of Thrones. Nu moeten we weer 10 maanden wachten, mweh.

Dinsdag

IMG_3278

Dinsdag was een leuke dag. Ik had namelijk met Irina van Ordinary Odd afgesproken om te gaan winkelen in Hoofddorp. Na enige vertraging (lees: er reden geen treinen, dus moest Irina via Haarlem reizen), waren we eindelijk in het dorp. Een paar winkels bekijken en toen was het alweer tijd voor een lunch. Het werd Bagels & Beans en ik ging – as usual – voor de sesam bagel met creamcheese en een Latte Caramel.

IMG_3280

De dag was gezellig en we hebben het shoppen superlang vol gehouden. Ik kocht een aantal leuke dingetjes (waarvan jullie een aantal morgen zullen zien!). Irina ging helemaal los met shoppen en scoorde het ene na het andere terwijl bij mij alles meh of duur was, haha. Nog even een selfie aan het einde van de dag en allebei weer naar huis. Het was ontzettend gezellig!

IMG_3286

Sneak peek naar een van mijn nieuwe items!

IMG_3288

Nog even een selfie met mijn lange haar, want het was ‘s avonds weer tijd voor een knipbeurt. Voor…

IMG_3329

.. en na! Ik heb een heerlijk stuk eraf laten knippen, want daar was ik echt aan toe. Mijn haar werd zwaar en hing daardoor futloos langs m’n gezicht. Met de zomer in zicht (of nou ja, dat is te hopen) vond ik het wel weer een goed idee om kort te gaan. Ik ben er superblij mee!

Woensdag

IMG_3301

Kopje koffie met mama in de tuin.

IMG_3323

‘s Avonds gingen Jorn en ik in het centrum iets eten, omdat we daarna naar de bios zouden gaan. We gingen voor patatjes en kijk hoe tof de vloer daar was!

IMG_3324

Een patatje Flip! Ja, zo noemden ze daar een patatje oorlog zonder uitjes, haha. Jammie! Ik krijg er meteen weer zin in na het zien van de foto.

IMG_3328

Woehoe, Jorn en ik zijn naar Finding Dory geweest. Wat een ontzettend leuke film is het geworden! Zeker een aanrader.

Donderdag

IMG_3335

Donderdag was weer een gezellige dag. Ik ging namelijk met klasgenootje Tamara naar Kim toe om haar verjaardag verlaat te vieren. Kim had koekjes gebakken en ze smaakten heerlijk!

IMG_3337

En we gingen samen de nieuwste aflevering van PLL kijken. Ik weet niet zo goed wat ik van de aflevering moet vinden..

IMG_3344

‘s Avonds had ik mijn laatste training van het seizoen. Omdat we een bepaald aantal doelen hadden gehaald, had onze trainer appeltaart gebakken (zoals afgesproken). Dat ging er wel in! Nu is er ruim twee maanden geen training, meh.

Vrijdag

IMG_3347

Vrijdag ging ik een dagje werken van 12:00 tot 21:00 uur. Outfit of the day.

Zaterdag

IMG_3351

Zaterdag moest ik ook weer werken. In mijn pauze had ik contact met mama over een cadeautje voor een collega en stuurde ik deze foto door. Kijk hoe schattig deze kettinkjes zijn!

IMG_3352

Ik was al rond 17:00 uur klaar met werken, maar ik weet dat mama altijd tot half 6 minimaal nog bezig is op het werk. Omdat ik moest wachten (we zouden door een collega van haar thuis worden gebracht), besloot ik maar wat winkels te kijken. Bij Costes werd ik verliefd op de gestreepte trui <3. Hoe kan het ook anders dan dat ‘ie met streepjes is, haha.

IMG_3354

Mama ging meteen door naar een BBQ, waar papa ook al was, dus ik at gezellig bij Jorn. Jorn had tomatensoep met stokbrood gemaakt. Jummie!

IMG_3355

Panter kreeg ook lekker voer en ze was zo gretig dat ze dus zó stond te eten. Tsja, het is maar hoe je lekker kunt eten, hahaha.

‘s Avonds hadden we een surprise party van een vriendin van turnen, omdat ze – na wat gedoe – afgestudeerd was. Het was ontzettend gezellig!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce