A WEEK WITH JOYCE 65

Hoi allemaal. Het was weer een heerlijk weekje. Ik begon de week met het opnemen van video’s en genieten van het zonnetje. Daarna ging ik de toerist uithangen in Haarlem met mama, genoot ik nog meer van het zonnetje en keken Jorn en ik de laatste aflevering van seizoen 4 van OITNB. Wat ik nog meer deed? Dat zie je vandaag!

Zondag

IMG_3360

Ik begon de zondag in de tuin met koffie en een heerlijke stroopwafel. Ik kan daar echt van genieten!

IMG_3362

In de middag ging ik een shoplog opnemen en het is altijd een mess als ik dat doe. Overal liggen spullen en tasjes, oeps. De shoplog konden jullie afgelopen dinsdag zien – klik!

IMG_3368

‘s Avonds at ik na het eten bij Jorn een mini-Cornetto. Jammie!

IMG_3369

Snapchatselfie!

Maandag

IMG_3374

Ik had bij Jorn geslapen, maar ik ging maandags wel weer gewoon naar huis. Ik besloot mezelf lekker uitgebreid op te maken en foto’s ervan te schieten. Natuurlijk wel onder het genot van YouTube-video’s.

IMG_3381

Hier vast een preview van de look! Hij komt binnenkort online 🙂

IMG_3389

‘s Avonds at ik bij Jorn thuis en we kookten rijst met kip siam. We hadden lekker gekookt.

IMG_3390

Na het avondeten gingen we nog naar een verjaardag, waar ik deze overheerlijke brownietaart at.

IMG_3391

Oh en ik plaatste deze foto op Instagram van mijn gelakte nagels. Ik had ze eerder op de dag al gelakt.

Dinsdag

IMG_3394

Dinsdagochtend ging Pien in het huisje onder haar krabpaaltje zitten. Omdat ze dat bijna nooit doet, maakte ik snel een foto. Niet lang daarna kroop ze er alweer uit.

IMG_3395

Mama en ik vertrokken rond 10 uur naar Haarlem. Tijd om een dagje de toerist uit te hangen en een mama-dochterdagje te houden. Koffie en taart gingen er uiteraard wel in. Dit was overigens een ontzettend leuke hotspot, dus daar kunnen jullie binnenkort een artikeltje over verwachten.

IMG_3398 IMG_3399

Nog een hele leuke hotspot, waar ik dit prachtige ringetje spotte. Ik nam hem toch maar niet mee, want op dat moment had ik er even geen €22,95 voor over. Maar ik ga hem zeker onthouden!

IMG_3396

Flatlay of the day!

IMG_3401

Tijd voor lunch! Ik nam een kop verse muntthee erbij.

IMG_3402

Mama en ik gingen ook even snel de Tamaris winkel in, maar helaas scoorde ik niks. Ik werd wel opslag verliefd op deze laarsjes, maar met korting kostten ze me alsnog 80 euro. En dat had ik niet…. MWEH.

IMG_3404

Mama scoorde wel nieuwe schoenen (en ik pas ze ook!). Zoiets wilde ik ook al heel lang en nu heeft mama ze eerder, foei.

IMG_3405

Lieve Pien! Ze zat hier overigens heel erg vreemd, haha.

IMG_3408

‘s Avonds ging onze mama-dochterdag nog even door, want mama en ik gingen naar All Roads Lead To Rome met Sarah Jessica Parker. Ik vond het een ontzettend leuke film!

Woensdag

IMG_3411

Outfit of the day. Later kreeg ik het warm, dus toen wisselde ik mijn lange broek in voor een kortere. Spotten jullie mijn te leuke kattenpootjesshirt?

IMG_3413

Koffie in het zonnetje met mama!

IMG_3414

En ook de lunch hield ik in de zon. Tosti-time!

Donderdag

IMG_3420

Donderdag moest ik Pien in de gaten houden, want die kneus liep weer eens mank. Of nouja, op drie pootjes. Gelukkig ging het na een paar dagen alweer beter en rende ze het huis weer door. Suffie is ze ook.

IMG_3423

Na een rustig dagje ging ik mijn spullen bij elkaar zoeken om bij Jorn te slapen. ‘s Avonds hadden we een surpriseparty en ik appte deze foto naar Jorn of ik dit rokje aan zou doen. Het werd een ja!

IMG_3430

Nog even OITNB kijken. Zaterdagavond keken we helaas alweer de laatste aflevering van seizoen 4 en wat een poepeinde. Meer zeg ik niet, haha.

IMG_3433

Gelakte nagels! Dit is Kiko Tea Rose.

Vrijdag

IMG_3435

Nog even snel een kopje koffie en een stroopwafel met mama voordat ze ging werken.

IMG_3442

Ik had donderdag ook weer geëxperimenteerd met make-up en ik maakte een natuurlijke look. Die zette ik op de foto en deze foto plaatste ik op Instagram. Ik wil vaker dit soort foto’s gaan delen!

IMG_3444

Voordat ik een avondje moest werken, dook ik nog even snel in bad. Ik had nog een stuk van Unicorn Horn van Lush liggen, dus die nam ik mee.

Zaterdag

IMG_3448

Ik plaatste nog een foto van het dagje Haarlem op Instagram. Ook maakte ik die dag een vlog, dus die kunnen jullie ook nog bekijken – klik!

IMG_3457

Na een dagje werken – mijn laatste voor ruim een week vakantie! – aten Jorn en ik pizza. Jamjam.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce