a week with joyce 67

Helleuuuh. Er zit alwéér een week op. Deze week een dagje minder foto’s, omdat ik pas maandags een ‘nieuwe’ telefoon in gebruik nam (nadat mijn iPhone 6 was gestolen). Deze week was het heerlijk weer in Nederland – eindelijk! – dus daar genoot ik optimaal van. Zonnebaden, koffie drinken, boek lezen. Wat ik allemaal deed afgelopen week, dat zie je vandaag!

Maandag

IMG_0009

Maandagmiddag kon ik eindelijk een ‘nieuwe’ telefoon in gebruik nemen. Ik gebruik nu de oude iPhone 5 van mijn vader en zal hiermee moeten doen tot het einde van mijn contract – helaas. Maarja, ik heb in elk geval iets. Toen ik alles geïnstalleerd had en een video had opgenomen, ging ik nog even snel in de zon zitten met een glas Jillz.

IMG_0010

‘s Avonds bewerkte ik de video die dinsdag online zou komen. Pien kwam me – op tafel, foei – gezelschap houden.

Dinsdag

IMG_0025

Outfit of the day – voor heel kort. Excuse alle puntjes en rondjes op de foto’s. Helaas is de camera van de iPhone een beetje kapot.

IMG_0026

Ik had de outfit van hierboven niet lang aan, want ik wisselde hem snel om voor m’n bikini en zomerjurkje.

IMG_0032

Ik ging lekker in de tuin zitten en nam deze zonbeschermingsproducten van Yves Rocher mee. Benieuwd wat ik ervan vind? Er staat een review online!

IMG_0033

‘s Avonds ging ik naar Jorn toe en we wilden eigenlijk outfitfoto’s gaan maken. Daarvoor stelde ik deze outfit samen, maar uiteindelijk bleven we gewoon thuis.

IMG_0035

Calippo ijsje! Ik moet zeggen dat ik de smaak ‘cola’ het allerlekkerste vind. Overigens keken Jorn en ik Orphan Black!

Woensdag

IMG_0042

Nieuwe video! Een mega DM Shoplog mét winactie! Ook meedoen? KLIK.

IMG_0045

Woensdag was een hele warme dag en dat merkte Pien ook. Kijk d’r slaperig kijken – ze kwam net tussen de struiken vandaan, waar ze een middagdutje deed.

IMG_0047

In de zon met Style van Lauren Conrad en een glas Jillz. Heerlijk!

IMG_0051

Alsof Pien nog niet gek genoeg was, ging ze ook nog eens tussen de vlonder en de buxussen liggen. Mafkees.

Donderdag

IMG_0072

Lekker koffie drinken met mama in het zonnetje. Jammie!

IMG_0062

Donderdag kreeg ik een leuk pakketje binnen. Binnenkort ga ik namelijk deze Revlon Ultra HD Lip Lacquers testen! #spon

IMG_0074

En er kwam nog een leuk pakketje binnen! Mama en ik hadden namelijk het Handlettering Boek van PaperFuel besteld. Nu kan ik nog meer gaan experimenteren!

IMG_0080

Lekker languit slapen. Wat zou ik graag een kattenleven hebben, haha. Eten, slapen, spelen, nog meer eten, nog meer slapen.

Vrijdag

IMG_0082

Vrijdagochtend was ik een beetje op YouTube en Snapchat aan het rondkijken, toen ik dit prachtige palette van Urban Decay ineens voorbij zag komen. Ik ben een beetje verliefd <3

IMG_0084

Vrijdag ging ik extra werken van 13:00 – 21:00 uur. Het was zonnig weer, dus ik trok lekker een kokerrok aan, met een t-shirt en sandaaltjes.

IMG_0088

Als avondeten op werk had ik een soort Club Sandwich – van Zoet & Zalig. Wat een heerlijke maaltijd, maar zóveel, haha.

IMG_0091

Vrijdag kwam ook mijn Full Face Using Only Highlighters Challenge online op mijn YouTube-kanaal. Het was heel erg grappig om te doen!

Zaterdag

IMG_0093

Zaterdag moest ik een dagje werken. Erna besloot ik even snel de Costes in te lopen. Ik zag weer veel te veel mooie dingen hangen. Ik kocht uiteindelijk (nog) niks, want ik ga aankomende dinsdag naar Parijs.

IMG_0098

‘s Avonds ging ik met Jorn, z’n broer en z’n ouders uit eten voor Jorn z’n propedeuse. Van tevoren even kijken of mijn nieuwe sneakers zouden passen bij m’n outfit. Ik vond dat het wel kon (nadat ik ook goedkeuring had gehad van mama, haha).

IMG_0099

Ook gaf ik nog snel mijn make-upkwasten een schoonmaakbeurt, zodat ze lekker lang konden drogen. En dan kan ik ze lekker fris meenemen naar Parijs, want ze waren behoorlijk vies.

IMG_0101

En toen was het etenstijd. We gingen lekker eten bij Elders in Hoofddorp en ik besloot eens wat anders te bestellen dan normaal. Ik ging voor een kalfsburger met mozzarella, tomaat en pesto en het smaakte écht heel goed.

Dat was mijn weekje alweer. Voor komende week ben ik heel excited, want ik ga voor het eerst in m’n leven naar PARIJS!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce