a week with joyce 68

Hello hello. Het is weer tijd voor een nieuwe weekblog en aan de titel hebben jullie het al kunnen zien: ik was deze week in Parijs! Oké, niet de hele week, maar de dagen ervoor stonden in het teken van inpakken en de dagen erna van nagenieten. Kijk je mee naar deze nieuwe A Week With Joyce?

Zondag

IMG_0102

Zondag was het lekker weer en daarom ging ik even met een kop koffie en mijn nieuwe handlettering-boek in de tuin zitten. Ik vind het boek tot nu toe al superleuk en ik wil binnenkort lekker gaan spelen met lettertypes!

IMG_0106

Daarna ging ik mijn toilettas en make-uptas inpakken voor Parijs en ik nam de video op waarin te zien was wat erin zat. Heb je die video nog niet gezien? Klik!

IMG_0109

Om spoilers van twee klasgenootjes te voorkomen, keek ik ook eindelijk de nieuwste aflevering van PLL. Ik vond het weer een leuke aflevering!

IMG_0116

En ik lakte ook mijn nagels. Als ik aan Parijs dacht, dacht ik aan rood; dus het werd rode nagellak!

Maandag

IMG_0127

Lunchen met twee bolletjes en medium-gekookt eitjes. Jammie!

IMG_0131

Pien lag weer eens te klieren (terwijl ze voor de foto ineens lief begon te wassen) in de krantenmand, omdat ze naar buiten wilde.
IMG_0143

‘s Middags pakte ik de koffer voor Parijs in. Het kwam nu wel erg dichtbij!

IMG_0142

En ik maakte nog een flatlay tijdens het inpakken, maar die was qua kleur niet zo mooi waardoor ik besloot hem zwart-wit te maken.

Dinsdag

IMG_0152

Met slaperige hoofdjes in de Thalys om 6:00 uur ‘s ochtends. Paris, here we come!

IMG_0153

We waren al rond 10 uur in het hotel en konden gelukkig meteen in onze kamer terecht. Hier een rommelig kiekje.

IMG_0158

En daarna zijn we de hele dag in de stad geweest. Deze foto maakte Jorn vanaf het dak van Galeries Lafayette en ik vind hem echt zo vet! Ik maakte met mijn telefoon amper foto’s in Parijs, maar met mijn vlogcamera heb ik heel wat kiekjes gemaakt. Binnenkort kunnen jullie een artikel verwachten met meer foto’s!

IMG_0155

‘s Avonds aten we redelijk dichtbij de Eiffeltoren, dus goedkoop was het niet. Maar deze spaghetti Bolognese (niet echt heel erg Frans eten, hè? Haha) smaakte wel er-rug goed!

Woensdag

IMG_0161

Op de een of andere manier had ik de volgende ochtend geen honger, dus met moeite kreeg ik deze minibroodjes erin.

IMG_0162

Koffie bij Starbucks! En zie je die perfecte achtergrond, haha.

IMG_0170

Rond 16:00 uur ‘s middags kwamen we helemaal uitgeteld terug in het hotel en hebben we eigenlijk alleen nog maar gezeten en van de wifi gebruikgemaakt.

IMG_0172

Rond 23:00 uur waren we eindelijk weer thuis en kon ik deze draak weer kroelen. Ik lag uiteindelijk nog best laat in bed, maar Parijs was echt geweldig!

Donderdag

IMG_0173

Outfit van donderdag. Ik besloot mijn Ananasshirt van Mango er weer eens bij te pakken. Ik blijf hem leuk vinden!

IMG_0182

Ik maakte een flatlay van mijn aankoopjes in Parijs. Best bescheiden toch?

IMG_0184

En ook deze draak kon ik donderdag weer kroelen.

Vrijdag

 IMG_0188

Vrijdag ging ik met mama naar mijn tijdelijke oppasadresje. Ik pas namelijk op 4 maanden oude kittens en ze zijn zooo lief. Snoepjes? Die lusten we wel hoor!

IMG_0189

‘s Middags ging ik met mama nog naar Ranzijn. Even snel wat spulletjes halen (hoe we telkens alles op de fiets mee krijgen is een wonder).

IMG_0192

En in de middag kwam mijn vlog van twee dagen Parijs online! Je kunt gezellig met ons mee en je krijgt te zien wat we hebben gedaan. Je kunt hem hier bekijken!

Zaterdag

IMG_0197

Na een dagje werken schoot ik weer de Costes binnen en besloot ik deze jurk te passen. Ik wilde hem al weken hebben, maar toen ik hem aan had, vond ik hem ineens minder leuk. Mooi, bespaard geld.

IMG_0199

En ‘s avonds ging ik een avondje oppassen op drie jongetjes. Ze lagen alledrie heerlijk te slapen en ondertussen ging ik lekker bloggen. Prima!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce