OVER MIJ

Heyhey, dit ben ik. Ik ben Joyce Bastiaans en ben 22 jaar. Ik ben geboren op 3 maart 1996 en woon sindsdien al met mijn ouders en broertje in Hoofddorp. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie te Hogeschool Leiden. Bij Communicatie staat het brengen van een boodschap van zender naar ontvanger centraal. En heel stiekem doe ik dat nu ook. Ik schrijf artikelen en jullie lezen ze! Ik vind het leuk dat ik er zó veel mee kan worden, van journalist tot redacteur, van marketeer tot PR-professional. En heel eerlijk, ik zou nog niet weten wat ik wil worden.

Ik besteed mijn vrije tijd graag met le boyfriend. Zijn naam is Jorn en we zijn al samen sinds 13 juni 2011. Ik kan wel zeggen dat ik nog steeds knettergek op hem ben. We houden ervan om gewoon de hele dag/avond lui te doen en tv te kijken, maar ook gaan we graag iets doen, zoals naar de bioscoop of ergens koffie drinken. Eén van de dingen die we het allerliefst doen is de bus naar Schiphol pakken, bij Starbucks koffie halen en dan samen vliegtuigen kijken vanaf het panoramadak. En dit klinkt vast heel cliché, maar het is waar: hij maakt mijn leven compleet!

Daarnaast kan ik echt genieten van een heerlijke kop koffie samen met mijn moeder. Ik ben zeker weten een moederskindje, maar toch heb ik veel weg van mijn vader. Ik heb een beetje zijn karakter; ik ben ongeduldig en ben zeer perfectionistisch.