DSC_0498Hoi allemaal. Een tijdje terug won ik echt supermooie oorbellen via de blog van Simone. Natuurlijk wilde ik deze aan jullie laten zien, maar met de feestdagen voor de deur is het ook nog eens een hele goede cadeautip! Dus ben je benieuwd welke oorbellen ik won en ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je moeder, zus, vriendin of voor jezelf, kijk dan snel verder!

DSC_0496De oorbellen zit echt heel goed verpakt. Ze zitten in een tasje en om het tasje zit ook nog een kartonnetje. Zo weet je dat de oorbellen altijd goed aan zullen komen.

DSC_0499Als je het kartonnetje eraf haalt, komt er een klein tasje tevoorschijn. Hierin zitten de oorbellen in een plastic verpakking opgeborgen. Het tasje ziet er leuk uit en is natuurlijk heel handig om je sieraden in te vervoeren.

DSC_0501 DSC_0502Maar het gaat natuurlijk om de inhoud! Ik won prachtige oorbellen van Buddha to Buddha. Het zijn de ‘Ellen’-oorbellen. Het lijken een soort veertjes en dat vind ik er ook superleuk aan. Uiteraard is het echt zilver, dus daar maak je je oren alleen maar blij mee.

oorbellen oorbellenHier draag ik de oorbellen. Ze zijn vrij groot, maar dat vind ik juist leuk. Hier heb ik ze gecombineerd met hartjes oorbellen in mijn tweede gaatje. Ik heb ze ook al een aantal keer gedragen zonder een oorbel in mijn tweede gaatje en dan horizontaal. Dat staat ook superleuk!

Ik vind de oorbellen echt superleuk en ik draag ze met veel plezier. Simone, als je dit leest, nogmaals bedankt! En mocht je dus nog op zoek zijn naar een cadeautje? Deze zijn heel leuk om te geven en te krijgen!

Heb jij sieraden van Buddha to Buddha?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)