favoriete sieraden

Hoi allemaal. Sinds ik bij een juwelier werk als bijbaan, is mijn liefde voor mooie sieraden steeds meer gegroeid. Daarvoor kon ik al genieten van een mooi horloge of een paar leuke oorbellen, maar nu wissel ik maar al te graag alles af. Daarom leek het mij leuk om vandaag mijn favoriete sieraden aan jullie te laten zien! Natuurlijk vertel ik je ook waarom het zo’n favoriet is. Kijk je mee?

dsc_0210favoriete sieraden

Allereerst natuurlijk mijn favoriete horloge van Daniel Wellington. Ik heb de variant met roségoudkleurige kast en croco band. Ik draag hem echt elke dag! Hij zit fijn om mijn pols en past overal bij.

favoriete sieradenfavoriete sieradenfavoriete sieraden

Hier zie je wat armbanden die groot favoriet zijn. De Pandora-armband begint aardig vol te raken en bijna alle bedels heb ik gekregen. Daarbij zit er een bedeltje aan met as van mijn oma erin en dat maakt hem voor mij heel speciaal. Het rosékleurige armbandje met een hartje kreeg ik ooit eens van Jorn en de laatste tijd heb ik hem helemaal ontdekt. Ik vind hem zo schattig en subtiel staan.

favoriete sieradenfavoriete sieradenfavoriete sieradenfavoriete sieraden

Maar dan zijn we nog niet bij het einde, want het kralenarmbandje (van het merk Karma) draag ik ook heel graag. Deze combineer ik het liefst met mijn Daniel Wellington horloge, dat staat heel erg leuk en geeft het op sommige dagen net dat beetje extra. De zilveren ring was ook ooit een cadeautje van Jorn en ook die draag ik elke dag. Laatst had ik niet eens in de gaten dat ik hem nog om had, dus heb ik er per ongeluk mee geslapen. De drie paar oorbelletjes die je ziet wissel ik vaak met elkaar af. Ze matchen overal bij, zijn mooi subtiel en ontzettend minimalistisch. Daar houd ik wel van op dit moment!

favoriete sieraden

Momenteel zijn dit dus mijn favoriete sieraden. Natuurlijk wissel ik ook wel eens dagen af dat ik bijvoorbeeld ringen van Melano draag of een andere armband. Daarbij heb ik ook nog een kettinkje met “Jorn” erin gegraveerd en die heb ik echt 24/7 om (heel slecht, maar ik ben lui). Die ben ik eerlijk gezegd ook vergeten op de foto erbij te doen, hihi. Draag jij graag sieraden?

Wat zijn jouw favoriete sieraden?

liefs Joyce