glitter partyHoi allemaal. Het is weer zover. Ik kocht weer eens een nieuw telefoonhoesje. Waarom ook niet? Ik had er nog niet 5 anderen liggen, hoor. Hoe kom je erbij. Maar dit hoesje bleef maar rondspoken in mijn hoofd. Elke keer als ik bij Hema kwam, stond ik er weer naar te kijken. Dus mama en ik besloten hem te kopen. Ik heb het over dit té leuke hoesje gevuld met glitters. Een echte glitterparty voor je iPhone! Kijk je mee?

DSC_0275Het hoesje zit in een kartonnen doosje met zilveren details. Ook al zo leuk! Het hoesje hoort bij de kerstcollectie van Hema en daarom ziet de verpakking er ook zo feestelijk uit.

DSC_0276DSC_0279Het hoesje zit vol met blauwe glitters in sterretjesvorm en duochrome glitters in rondjes. Ze zitten in een soort water (of het is echt water, geen idee eigenlijk), waardoor de glitters bewegen. Superleuk om mee te spelen, haha!
DSC_0283Hier kun je de glitters en sterretjes nog beter zien! Ik vind ze zo leuk.

DSC_0285Waar ik wel even van schrok is hoe dik het hoesje is. Moet natuurlijk ook, maar echt, wat een dikkerd. Het hoesje is stevig en sluit goed om mijn iPhone. Het enige nadeel vind ik dat hij niet over alle randjes valt, maar ach.

DSC_0281Dit hoesje van Hema is echt een glitterparty! Confession: ik zit de halve dag te spelen met de glitters en laat ze van boven naar beneden drijven. Het hoesje is stevig en past perfect bij de feestdagen.

Het hoesje is verkrijgbaar bij Hema voor iPhone 5/5S en iPhone 6. Je koopt hem al voor 7 euro! Koopje.

Edit: het hoesje van je mobiel afhalen is écht een rotklus.. Het heeft me een kwartier, verkrampte vingers en een gevecht gekost. Door de bovenkant licht los te drukken en mijn nagels onder mijn mobiel te plaatsen, wipte ik mijn iPhone er zo uit. Maar erg fijn was het niet.. Jammer. Maar de glitters blijven leuk.

Zou jij dit hoesje kopen?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)