2015-07-05 11.43.33Het begon alweer een tijdje te kriebelen om een nieuw hoesje voor mijn geliefde iPhone 6 te kopen. Niet dat ik er echt eentje nodig had, maar ik wilde gewoon weer iets anders. Toen ik bij GSMPunt.nl de kans kreeg om een iPhone-hoesje uit te zoeken, twijfelde ik geen moment. Ik koos voor een hoesje die niet alleen beschermd, maar ook nog functioneel is! Kijk je mee naar mijn nieuwe iPhone-hoesje?

GSMPunt.nl is een webshop voor de tofste en meest handige accessoires  en hoesjes voor jouw smartphone. Ze bieden veel verschillende mogelijkheden: van simpele hardcases tot flipcases en van batterijen tot headphones. Zelf koos ik voor een hoes, die ik ook kan gebruiken als portemonnee.

2015-07-05 11.53.03De portemonnee (of het iPhone-hoesje, ligt er maar net aan hoe je het wilt noemen) is van het merk Valenta en gemaakt van leer met een slangenprint erop. Ik koos voor eentje met een blauwgrijze kleur. Het hoesje voelt stevig aan en ruikt ook echt naar leer. Ook zit er een klein hengsel aan, waarmee je hem makkelijk mee kunt nemen om je pols.

2015-07-05 11.44.19De binnenkant van de portemonnee is zilver en heeft veel vakken om spullen in op te bergen. Het is de bedoeling dat mijn iPhone 6 in het middelste vakje gaat. Daarnaast kunnen er meerdere pasjes in en is er een klein vakje voor muntgeld.

2015-07-05 11.45.42Even dacht ik dat hij wat te klein zou zijn, maar mijn geliefde iPhone past er echt pérfect in. Bovendien zit hij er stevig in, waardoor ik niet bang hoef te zijn dat hij eruit gaat vallen.

2015-07-05 11.52.30Ook wanneer ik er pasjes, munt- en briefgeld, visitekaartjes en mijn Starbucks-spaarkaart in stop, gaat hij nog gemakkelijk dicht. Ik had zelfs nog ruimte over, dus ik kan nog meer pasjes of geld meenemen.

Ik ben ontzettend blij dat ik voor dit iPhone-hoesje/deze portemonnee ben gegaan. Mijn iPhone zit er stevig in én ik kan er nog veel meer in kwijt. Ik vind dit echt ideaal voor onderweg. Ik hoef nu geen tas meer mee te nemen, waar ik een losse portemonnee en mijn telefoon in hoef te doen. Ik stop nu gewoon alles wat ik nodig heb qua geld en pasjes en mijn iPhone erin en ik hang hem om mijn pols. Deze gaat zeker mee op vakantie, want dit is superhandig als ik naar een stadje ga ‘s avonds.

Ik geef toe, dit hoesje is niet bepaald budget. Voor € 59,95 is hij van jou. Maar voor dat geld krijg je een echt lederen, kwalitatief goede en vooral ideale portemonnee/hoesje voor jouw smartphone. Dat vind ik hem zeker waard. Je vindt hem hier.

Ook als je zelf geen iPhone hebt, kun je terecht bij GSMPunt. Want ook voor de nieuwste modellen, zoals de Samsung Galaxy A5 verkopen ze allerlei hoesjes. Neem vooral even een kijkje!

Liefs Joyce ♥

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Dit verandert echter niets aan mijn mening.