Hii. Ik ben dol op het wisselen van hoesjes om mijn iPhone 7 en ik struin AliExpress daarom ook regelmatig af. Toch merk je daar wel kwaliteitsverschil. Toen ik laatst werd benaderd door iDeal of Sweden of ik een hoesje wilde uitzoeken, was ik razend enthousiast! Kiezen was heel moeilijk, maar uiteindelijk maakte ik een keuze. En jullie kunnen er ook eentje winnen!

iDeal of Sweden

Het duurde even voor het hoesje binnenkwam, maar ik zat er met smart op te wachten. Het hoesje wordt geleverd in een ontzettend stevige en luxe doosje. Dit doosje moet je openschuiven en dan komt het hoesje tevoorschijn. Deze zit op een stukje karton dat de vorm heeft van een telefoon, daardoor lijkt het net of deze eromheen zit.

iDeal of Sweden

Het hoesje wat ik koos voor mijn iPhone 7 is de Monstera Jungle: een hoesje met een tropisch blad in groen en wit. Onderop het hoesje staat nog in goudkleur het merk iDeal of Sweden. Het hoesje ziet er ontzettend mooi uit. Bovendien is hij heel erg stevig: het is een hard case en gaat daardoor wel wat lastig om je mobiel heen. Maar dat zorgt er wel voor dat hij als een huis zit!

iDeal of Sweden

Ook aan de binnenkant word je iPhone beschermd, want hier zit een superzacht beschermlaagje. Hierdoor veroorzaak je geen krasjes op de achterkant van je telefoon.

iDeal of Sweden

Als het hoesje eenmaal om je telefoon zit, beschermt hij alle randjes goed. Bovendien zijn de knopjes nog goed te bedienen en kun je jouw iPhone gewoon goed op tafel leggen, zonder dat de camera kan beschadigen. Of ik het hoesje heel mooi vind om mijn roze telefoon, daar ben ik nog steeds niet over uit. Desalniettemin vind ik het wel een supermooi en fijn hoesje!

iDeal of Sweden

Dan heb ik nog goed nieuws voor jullie! Het hoesje heb ik per ongeluk twee keer gekregen en in samenwerking met iDeal of Sweden heb ik besloten dat één van jullie dit hoesje kan winnen! Dus heb jij een iPhone 6, 7 of 8 en vind je dit hoesje te gek? Lees snel hieronder verder!

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Instagram
  • Like deze foto
  • Laat op Instagram een reactie achter en tag daarin een vriend of vriendin die het hoesje ook wel zou willen winnen

Succes! De winactie loopt sinds afgelopen zondag op Instagram en zal zo’n twee weken openstaan.

iDeal of Sweden

Zelf vind ik de Monstera Jungle een heel erg fijn hoesje en iDeal of Sweden heeft mijn hartje wel gestolen. Mocht je nu liever een ander hoesje hebben: met de code ‘HERFST17’ krijg je 20% korting op je aankoop. Hier vind je nog veel meer hoesjes. Het hoesje is te koop voor € 29,99 en er is ontzettend veel keuze.

Wat vind jij van dit hoesje?