daniel wellington horloge

Hoi allemaal. Niet zo lang geleden werd ik een jaartje ouder en werd ik door superveel mensen ontzettend verwend. Uiteraard heb ik een artikeltje gemaakt met al mijn gekregen verjaardagscadeaus – klik! Als je het artikel al hebt gezien, heb je kunnen zien dat ik van Jorn een Daniel Wellington horloge heb gekregen. Een cadeautje waar ik echt SUPERBLIJ mee ben, want ik wilde al een lange tijd een DW horloge. Vandaag laat ik mijn nieuwe pareltje wat beter aan je zien. Kijk je mee?

Daniel Wellington horloge

Toen ik het horloge uitpakte, herkende ik aan de zijkanten meteen het doosje – dat krijg je als je in een juwelier werkt he, haha. Nog voordat al het papier eraf was, werd ik al enthousiast. Stiekem dacht ik toch dat Jorn er iets anders in had gestopt, aangezien hij het originele papiertje eraf had gehaald en hem opnieuw had ingepakt. Gelukkig zat er gewoon een horloge in, haha! Het doosje is echt superchic en die ga ik absoluut bewaren.

Daniel Wellington horloge

En ik werd nog enthousiaster toen ik het doosje opende. Het is echt precies het horloge die ik het allermooiste vind. Wiehieee!

Daniel Wellington horlogeDaniel Wellington horloge

De wijzerplaat is wit en de kast eromheen heeft een roségouden kleur. Het leren bandje heeft een croco-patroon en de wijzerplaat is echt heel erg tijdloos – als je dat kan zeggen over een horloge, haha.  Het is echt zo’n horloge die bij werkelijk elke outfit mooi staat en ik heb hem al die tijd dan ook met liefde gedragen.

Daniel Wellington horlogeDaniel Wellington horloge

En uiteraard krijgen jullie nog een foto te zien waarop ik hem draag. De roségouden kleur past erg goed bij mijn huidskleur – al zeg ik het zelf. Daarbij staat hij gewoon supernetjes en kan ik niet ophouden ernaar te kijken. Damn, wat vind ik hem mooi zeg! Jorn, onwijs bedankt voor dit te gekke cadeau! <3

Heb jij een Daniel Wellington horloge? Of wil je er graag eentje?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)