DSC_1504Een nieuw hoesje voor mijn iPhone 6 ontvangen? Daar zeg ik geen nee tegen. Bij GSMPunt kreeg ik de kans om een nieuw hoesje van het merk Otterbox te proberen. Ik twijfelde niet lang en ging deze kans aan. Ik kreeg de hoes onwijs snel binnen en ben meteen foto’s gaan maken en hem gaan testen. Kijk je mee naar deze Flip Case van Otterbox?

Verpakking

DSC_1504 DSC_1506Naast de onwijs snelle verzending, komt het hoesje goed ingepakt binnen. Hij zit in een groot doosje en is door middel van een tiewrap vastgezet. Het losknippen daarvan was nog wel een klusje, maar zo weet je in elk geval dat de hoes goed vastzit. Op de achterkant van het doosje staat nog allerlei informatie.

Leather Flip Case

DSC_1507 DSC_1509Het is een flip case van leer. Het merk Otterbox ken ik persoonlijk nog niet. De buitenkant van de hoes zit er netjes uit en voelt stevig aan. Ik ging voor de zwarte kleur.

DSC_1513 DSC_1508Het hoesje is vrij grof als mijn mobiel er eenmaal in zit. Mijn iPhone is een stuk dikker en breder geworden. Aan de binnenkant van het hoesje zit nog een vakje voor pasjes. Handig! De achterkant van het hoesje ziet er ook netjes uit. De zijkanten van het hoesje zijn een soort hardcase, op wat plekken na. Dit zijn de plekken waar je je telefoon erin moet stoppen. Daar kwam ik pas later achter, dus ik heb zitten wurmen om mijn telefoon erin te krijgen. Als je dus de ‘zachte’ stukjes gebruikt, dan werkt het veel beter.

Mijn mening

DSC_1511 DSC_1515Het hoesje is onwijs stevig en ook hoef je niet bang te zijn dat het scherm kapot gaat. De randjes zitten namelijk tot ver boven je scherm. Maar heel eerlijk? Ik vind het hoesje voor mij en mijn iPhone iets te grof en te mannelijk. Het hoesje maakt mijn mobiel een stuk groter en daarbij vind ik de combinatie zwart hoesje-witte iPhone niet echt heel mooi. Maar dat wil niet zeggen dat het hoesje slecht is! Ik heb hem namelijk aan mijn vriend gegeven en hij is er onwijs blij mee! Hij gebruikt het hoesje sindsdien met veel plezier en zijn telefoon kan nu een flink stootje hebben!

Conclusie

DSC_1512Een slecht hoesje? Nee, zeker niet! Het hoesje is stevig en beschermend en dat is wat hij ook zou moeten doen. Maar het is gewoon niet zo mijn ding. Gelukkig heb ik mijn vriend er nu blij mee kunnen maken, want dan verdwijnt hij niet in de kast.

Is dit hoesje nou wel jouw ding? Je kunt deze en meer hoesjes van Otterbox hier bestellen! Niet zo’n fan van dit hoesje, maar wil je wel een nieuwe? Op GSMPunt vind je genoeg andere hoesjes voor jouw iPhone 6(c)!

Is dit wat voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf.
Dit verandert echter niets aan mijn mening.

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)