DSC_0534Hoi allemaal. Tijdens de feestdagen pakt iedereen altijd flink uit met het maken van make-uplooks. Je ziet de gekste, maar mooiste fratsen voorbij komen. Zelf ben ik nog geen pro met make-up en ik probeer mezelf elke dag te verbeteren. Om jullie een handje te helpen, heb ik speciaal voor jullie 3 simpele looks voor kerst gemaakt. Dus ben je geen held met make-up, houd je van basic of moet je last-minute nog even wat opdoen? Bekijk dan snel de drie looks!

Voor het maken van deze looks, heb ik een aantal basisitems gebruikt. Zo zie je in elke look de Catrice  Concealer in Porcellain, de satin blush van Hema, de highlighter van Makeup Revolution en de Black Impulse Mascara terug. Zo genoeg gebabbeld, tijd voor de looks!

Look I – Aandacht voor de lippen

DSC_0535Dit zijn de producten die ik gebruikte voor de eerste look. Naast de basisitems, pakte ik mijn KIKO eyeshadow in 219, KIKO Precision eyeliner en een rode lipstick van NYX erbij.

DSC_0539 DSC_0541Ik bracht een laagje oogschaduwbasis aan, waarna ik met mijn vinger een laagje van de KIKO oogschaduw aanbracht. Ik zette een dunne eyeliner boven mijn wimpers, deed een laagje mascara op en bracht de highlighter van Makeup Revolution aan in de binnenste ooghoek.
Op mijn wangen bracht ik de blush van Hema aan en daaroverheen de highlighter van Makeup Revolution. Onder mijn ogen zit de concealer van Catrice. Ik maakte mijn lippen opvallend rood met de lipstick van NYX.

DSC_0554Dit is de totale look geworden. Simpel, snel te maken, maar toch feestelijk door de highlighter en felle lipstick. Rood kan altijd en past nou eenmaal bij de feestdagen!

Look II – Glitterwing

DSC_0575Voor de tweede look pakte ik weer de basisitems en daarnaast de KIKO Precision Eyeliner, een glitter eyeliner en een felle roze lipstick van Zoeva.

DSC_0581DSC_0580Ook deze look is heel simpel, maar toch feestelijk. Ik bracht eerst een winged eyeliner aan met de precision eyeliner, waarna ik met de glitter eyeliner deze inkleurde. Ik bracht een laagje mascara aan, kleurde mijn wangetjes met de blush van Hema en lichtte ze op met de highlighter van Makeup Revolution. En als je geen fan bent van rode lipstick, zoals ik, felroze kan ook! Valt op, maar is wellicht een stuk draagbaarder. Maar rood kan ook gewoon!

Look III – Traditioneel Goud

DSC_0585Voor de laatste look gebruikte ik deze producten. Ik pakte een oogschaduwpalette erbij en liet de eyeliner weg.

DSC_0588 DSC_0589Voor deze look heb je iets meer ‘skills’ nodig, maar toch is hij nog vrij simpel. Breng eerst een laagje oogschaduwbasis aan en bedek daarna het hele ooglid met een gouden oogschaduw. Breng in de buitenste ooghoek en de crease een matte bruine oogschaduw aan en daarna nog een laagje van een koperbruine oogschaduw. In de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot nog een laagje witte oogschaduw, alles netjes blenden en je bent klaar! Maak de look af met een laag mascara, blush, highlighter en felle rode (of in mijn geval, roze) lippen en Kerst kan beginnen.

Dat waren dan alle drie de looks. Allemaal vrij simpel, maar toch geschikt voor de feestdagen. Ga jij nou een van deze looks namaken, laat dan een reactie achter of gebruik op social media de hashtag #lifeofjoycelook. Ik ben benieuwd of jullie een van deze looks zouden namaken!

Welke look is jouw favoriet?

Liefs Joyce ♥

Blijf op de hoogte:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)