Color Lip Shine

Hello Sunshine! Artdeco verwelkomt de warme zonnestralen, zee en het strand – oftewel de zomer – met de sprankelende ‘Hello Sunshine’ collectie. Een zomerse collectie met warme bronstinten en intense kleuren blauw die de bleke huid een natuurlijke, sunkissed teint geven met een zijdezachte glans. Maar ook felrood is niet te missen. Ik ontving namelijk de Color Lip Shine in de kleur 021 Shine Bright Red. Vandaag vertel ik je meer!

Verpakking

Color Lip Shine

De verpakking van de lipstick is lekker strak. Een glanzende zwarte, vierkante huls met enkel Artdeco erop. Verder staat er vrij weinig op de verpakking en er zat verder ook een geen doosje omheen. Ik ben wel ontzettend dol op dit soort strakke verpakkingen. Ook voelt de verpakking stevig aan, wat ik een enorm pluspunt vind.

Kleur & Swatch

Color Lip Shine

De naam Shine Bright Red zegt eigenlijk al genoeg: het is een felle rode lipstick met een glanzende finish. Ook zie ik in de lipstick een lichte roze ondertoon zitten, waardoor de lipstick naar mijn idee wat draagbaarder is. Zeker voor iemand zoals ik – ik ben namelijk bang voor rode kleuren, haha.

Color Lip Shine

Dit zegt Artdeco over de Color Lip Shines:

“De Color Lip Shine wordt gekenmerkt door haar frisse en schitterende kleuren. De siliconen, parabenen en parfum vrije crème lipstick zorgt voor maximaal comfort en een natuurlijke verzorging voor de lippen. De Color Lip Shine straalt luxe uit door haar mooie zwarte verpakking met zilveren accenten.

Wauw, de lipstick is ook nog eens siliconen-, parabenen- en parfumvrij. Enorm pluspunt! Ook moet de lipstick de lippen verzorgen en maximaal comfort bieden. Ik ben heel benieuwd!

Color Lip Shine

Als we de swatch bekijken van deze lipstick zien we direct de enorme glans. Daarbij is de lipstick niet volledig dekkend, dit zijn meerdere vegen. De lipstick is dus semi-dekkend en wel goed op te bouwen. Ook zo zie ik weer een beetje een roze glans erin terugkomen. Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe de kleur me gaat staan.

DSC_0275 Color Lip Shine

En zo ziet de lipstick eruit als ik hem op heb. Het is niet een hele opvallende rode kleur, omdat er dus die duidelijke roze ondertoon in te vinden is. Dat maakt hem een beetje meer draagbaar. De lipstick voelt een beetje plakkerig aan, maar dat komt door de glanzende finish. Op zich vind ik het niet eens zo storend. Het zorgt er alleen wel voor dat de lipstick een beetje verschuift als je teveel met je lippen beweegt. Gelukkig blijft hij wel zo’n 2-3 uurtjes zitten en overleeft hij een drankje. Prima lipstick voor de zomer!

Conclusie

Color Lip Shine

De lipstick is niet superdekkend, maar wel mooi op te bouwen. De glans is heel erg mooi voor de zomer en de roze ondertoon is helemaal mijn ding in deze felle rode kleur. De lipstick is wel wat plakkerig, maar gelukkig stoort het me niet en blijft hij zo’n 2 uurtjes goed zitten. Ik zeg: een hele mooie, zomerse lipstick!

De Hello Sunshine collectie van ARTDECO is vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas en op Douglas.nl. De lipstick kost daar € 14,95.

Wat is jouw favoriete zomerkleurtje als het aankomt op lipstick?

liefs Joyce

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit verandert echter niets aan mijn mening.