DSC_0282En weer is het me niet gelukt om dit artikeltje vóór maart te hebben geschreven, haha. Waar gaat het steeds mis? Maar ach, beter laat dan nooit dus ik ga alsnog mijn favorieten van februari voor jullie op een rijtje zetten. Deze maand had ik weer een aantal beautyproducten nieuw en ik ontdekte wat oude producten.  Kijken jullie mee?

DSC_0283 DSC_0284Deze maand herontdekte ik mijn Olaz dagcrème. Ik was hem eigenlijk vergeten, omdat het niet dagelijks in mijn routine zit. Afgelopen maand(en) had ik erg last van een droog gezicht, dus smeerde ik hem lekker in. Daarom is het potje nu bijna op!

DSC_0287 DSC_0289Deze prachtige highlighter van Catrice kocht ik na het lezen van velen reviews. Toen hij nog in het schap lag, heb ik hem meegenomen. Dit was mijn eerste highlighter en ik gebruik hem echt heel vaak! De glans is gewoon prachtig.

DSC_0292 DSC_0290De combinatie van deze oogschaduw en eyeliner gebruikte ik bijna dagelijks deze maand. Het is makkelijk en snel, ziet er leuk uit en de eyeliner blijft beter zitten!

DSC_0295 DSC_0296En als laatste deze lipproducten. De Nivea lip butter had ik al even, maar omdat hij verscholen zat in mijn schooltas vergat ik hem. Nu gebruik ik hem vaak overdag, om mijn lippen zacht te houden, waardoor mijn lipsticks mooier staan. De Viva Glam Miley Lipstick heb ik een aantal keer gedragen deze maand. Deze knalkleur vind ik gewoon geweldig!

DSC_0280Dit waren dan mijn favorieten van de maand februari. Wat was jouw favoriete beautyproduct in februari?

Love Joyce 

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram