Catrice Deluxe Trio EyeshadowHoi allemaal. Er zijn een aantal producten waar ik geen genoeg van kan krijgen. Oogschaduw en oogschaduwpaletten horen daar ook bij. Ik blijf nieuwe en mooie oogschaduw verzamelen en kopen. Tijdens de 2 voor 6 euro-aanbieding op Catrice bij Kruidvat kocht ik een lipstick en een nieuw oogschaduwpalette. Ik ging voor de Catrice Deluxe Trio Eyeshadow in Antique C’est Tres Chique. Een palette met shimmery bruintinten. Ik heb hem uitgebreid getest en vandaag laat ik zien wat ik ervan vind! Kijk je mee?

Verpakking

Catrice Deluxe Trio Eyeshadow Catrice Deluxe Trio EyeshadowDe verpakking van het palette is vrij simpel, maar wel strak. Ik vind het wel mooi. De onderkant is glanzend zwart en de deksel is doorzichtig. De verpakking voelt stevig aan en gaat ook goed open en dicht.

Kleuren & Swatches

Catrice Deluxe Trio Eyeshadow Catrice Deluxe Trio EyeshadowZoals ik al zei bevat het palette allemaal shimmery tinten. De tinten gaan van wit naar donkerder bruin. Ik wilde zeggen glitters, maar het zijn geen glitters. Ik heb van de week geleerd dat het namelijk parelmoer pigmenten zijn. Klinkt wel chic hè? Maar goed, het zijn prachtige tinten op het eerste gezicht. Mooi voor elke dag.

Catrice Deluxe Trio EyeshadowHier nog een close-up van de kleuren.

Catrice Deluxe Trio EyeshadowHierbij de swatches van de oogschaduw. De linkerkleur is wit en prachtig als highlighter. Deze heeft ook goed pigment. De middelste kleur heeft iets minder pigment, maar is wel mooi op te bouwen op het ooglid. Ook ligt hij wel dicht bij mijn huidskleur, waardoor het minder lijkt. De kleur is mooi voor op het bewegend ooglid. De laatste kleur is minder donker dan verwacht, maar wel mooi voor de crease en buitenste ooghoek. Het palette heeft alles wat je nodig hebt voor een complete look.

Catrice Deluxe Trio EyeshadowBij het schrijven van dit artikel kwam ik erachter dat ik geen close-upfoto heb gemaakt. Ik heb de oogschaduw met basis aangebracht zoals hierboven. Dus wit in de ooghoek, de middelste kleur op het ooglid en de donkere kleur in de crease. De kleuren zijn makkelijk te blenden en komen goed naar voren op het oog. Ze werken fijn en zorgen voor een mooie dagelijkse look. Ik gebruik hem graag!

Conclusie

Catrice Deluxe Trio EyeshadowJa, ik ben blij met dit palette. Ondanks de glans in de oogschaduwen, vind ik ze erg mooi voor elke dag. Ze blenden fijn, brengen makkelijk aan en blijven ook goed zitten. Het is een prima palette voor elke dag. Ik gebruik hem met veel plezier.

Heb jij oogschaduw van Catrice?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)