DSC_0695Hoi allemaal. Ik gebruik het niet elke dag, maar als ik lekker wil shinen, dan breng ik met liefde een highlighter aan. In de huidige limited collectie van Catrice zit ook een highlighter – of zoals Catrice hem noemt: Golden Powder. Ik kreeg deze als cadeautje van Bernadet met Kerst (zij had hem in Duitsland toen al gescoord) en vandaag kan ik hem eindelijk goed aan jullie laten zien. Is deze highlighter geschikt om te shinen? Lees snel mee!

Verpakking

DSC_0698 DSC_0696De verpakking is simpel, maar stevig – een doorzichtig doosje met gouden opdruk. Ik vind hem er mooi uitzien en ik weet daardoor ook direct welke highlighter ik te pakken heb.

Kleur & Swatch

DSC_0702De naam zegt het eigenlijk al: het is een gouden poeder. De highlighter heeft een champagne/goudkleurige glans en een warme ondertoon. Daarbij vind ik de opdruk ook heel erg leuk staan.

Catrice Treasure Trove Golden PowderEen swatch op de foto zetten van highlighter vind ik altijd lastig. Maar als je goed kijkt, kun je zien dat er een subtiele glans vanaf komt, die je elke dag kunt dragen zonder een discobal te zijn.

DSC_0060Hier draag ik de highlighter. Deze foto is met flits gemaakt en hier zie je goed de warme glans terugkomen. De highlighter valt op, maar is niet te opvallend (snappen jullie me nog?). Ik vind het een hele mooie highlighter voor elke dag.

Je kunt de highlighter ook goed opbouwen, dus als je liever wat meer wil shinen, kan dat ook! Hij blijft de hele dag prima zitten.

Conclusie

Catrice Treasure Trove Golden PowderAl met al vind ik het een hele mooie golden powder. Je kunt hem heel subtiel aanbrengen voor een minibeetje glans, maar ook opbouwen om lekker te shinen. Daar hou ik persoonlijk wel van. Jij ook? Ren dan snel naar de winkels, want ik denk dat ze snel uitverkocht zullen zijn.

De Catrice Treasure Trove Golden Powder is nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 4,59.

Heb jij iets van de Catrice Treasure Trove collectie?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)

PS Het spijt me van de blurr in de foto’s.. Ik weet echt niet waar het ineens vandaan komt en ik doe er alles aan om het de volgende keer te voorkomen.