Catrice Ultimate Stay Lipstick Er was eens een aanbieding bij Kruidvat: twee producten van Catrice voor maar 6 euro. Mijn hartje begon sneller te kloppen en ik stormde als een gek naar de winkel – oké, dit viel eigenlijk reuze mee, maar voor het effect staat dit leuker. Ik kon het weer eens niet laten en scoorde een nieuwe lipstick. Mijn eerste lipstick van Catrice om precies te zijn. Na wat lipsticks te hebben geswatcht, koos ik voor de Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral. Hoe bevalt ‘ie? Lees snel verder om erachter te komen!

Verpakking

Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral De lipstick zit in een langwerpige, zwarte huls. Deze vind ik een beetje semi-mat en in glanzende letters staat er Catrice op. Ik vind de verpakking er chic uitzien en hij voelt ook stevig, maar niet zwaar aan.

Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral Op de onderkant staat nog de naam van de kleur, het nummer en uit welke lijn de lipstick komt aangegeven.

Kleur & Swatch

Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral De lipstick is langwerpig en rond afgesneden. Niet heel praktisch vind ik zelf, maar op zich valt er mee te werken, omdat de kleur zo draagbaar is. Dan komen we ook meteen uit bij de kleur. Deze is koraalroze en ontzettend draagbaar. Ik vind hem er heel fris uitzien.

Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral Ook als ik de lipstick swatch, zie je duidelijk de koraalroze kleur terug. De lipstick is goed gepigmenteerd en glijdt lekker over mijn hand. Ik vind de kleur heel erg mooi en hij ziet er semi-mat uit.

Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral Hier draag ik de lipstick. De kleur is uiteindelijk iets meer roze dan koraal, maar ik vind hem heel mooi. Hij dekt goed, brengt supermakkelijk aan en is inderdaad semi-mat. De lipstick blijft met gemak zo’n 3 tot 4 uur zitten en dat vind ik heel wat. Na een maaltijd moet hij wel even bijgewerkt worden, maar dat vind ik totaal geen probleem.

Conclusie

Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral Ik ben echt blij met m’n aanwinst van Catrice. De lipstick heeft een hele mooie, draagbare kleur, dekt goed, brengt fijn aan en voelt ook helemaal niet droog. De finish vind ik ook heel erg mooi. Ook blijft hij goed zitten. Yay!

De lipsticks van Catrice zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 4,99.

Heb jij een lipstick van Catrice?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)