We gaan richting de feestdagen en terwijl iedereen feestelijke collecties en gouden en rode kleuren uit de kast trekt, houd ik het vandaag lekker neurtaal. Nude-kleuren zijn mijn favoriete lipstickkleuren en daarom bestelde ik een tijdje geleden de Colourpop Lippie Stix Lumière van de samenwerking met Kathleenlights. Kijk je gezellig mee?

Vormgeving Colourpop Lippie Stix Lumière

Colourpop Lippie Stix Lumière

De verpakking van Colourpop vind ik superleuk, hoewel ze eigenlijk vrij simpel zijn. Het doosje is wit met het logo erop en in metallic letters het product waar het om gaat. Ik vind ze zo leuk, omdat ze zo anders zijn dan andere merken.

Colourpop Lippie Stix Lumière

Wanneer we het doosje open maken, komt er een witte lange huls tevoorschijn. Ook hierop staat met metallic letters het logo en soort product. De onderkant geeft weer om welke kleur het gaat, handig! De verpakking is leuk en de vorm is zo anders dan de meeste lipstickhulzen. Leuk! Enige wat ik een beetje jammer vind, is dat je echt voelt dat het plastic is. Maar gelukkig wel stevig plastic.

Inhoud Colourpop Lippie Stix Lumière

Colourpop Lippie Stix Lumière

 Lumière is een matte Lippie Stix van Colourpop en bevat 1,0 gram product. Dit is wat Colourpop zegt over het product:

“Full coverage, superrr long wearing, ultra-comfortable and seriously loaded with pigment in a matte finish.”

Lumière is dus een dekkende lipstick met een langhoudende, comfortabele formule en matte finish. Ik ben zelf altijd wel fan van matte lipsticks, maar soms vind ik ze wel te droog. Kathleen hoorde ik veel goede dingen zeggen over deze lipstick, dus ik wilde hem zeker proberen.

Colourpop Lippie Stix Lumière

Lippie Stix Lumière is een roze, nudekleur met een koelere en soms zelfs paarse ondertoon. Op deze foto is dat niet al te duidelijk te zien, maar hij zit er toch echt haha. De lipstick is smal en aan de onderkant kun je hem draaien, zodat er meer product tevoorschijn komt.

Colourpop Lippie Stix Lumière

Tadaaaa, de swatch van Lumière. Je kunt hier al iets duidelijker de paarse ondertoon zien en je ziet ook dat de lipstick ontzettend veel pigment bevat. Wauwie, wat een mooie kleur! Compleet matte vind ik hem er niet uitzien, maar dat vind ik zelf nooit een heel groot probleem. De lippie stix gleed trouwens als boter over m’n hand.

Colourpop Lippie Stix Lumière Colourpop Lippie Stix Lumière

En hier zien je Colourpop Lippie Stix Lumière op m’n lippen. Helaas kreeg ik hem niet al te goed op de foto, waardoor de koele ondertoon niet op beide foto’s te zien is. De close-upfoto komt aardig in de buurt van de echte kleur. Het is even wennen, want ik draag normaal warme kleuren lipsticks. Wel vind ik hem supermooi en pak ik hem er graag bij. Hij is net weer even anders dan mijn andere nude lipsticks!

De lipstick smeert gemakkelijk uit en dekt in één keer. Ook is de vorm van de lipstick makkelijk, want je kunt er heel precies mee werken. De houdbaarheid is ook toppie, want hij zit zeker 4 uur goed op je lippen en vervaagt daarna verleidelijk. Daarbij is hij absoluut niet uitdrogend, superfijn!

Conclusie Colourpop Lippie Stix Lumière

Colourpop Lippie Stix Lumière

Ik ben onwijs blij met deze lippie stix. De kleur is mooi, de houdbaarheid is top en de verpakking is ook heel erg leuk. De prijs is trouwens ook heel erg vriendelijk voor je portemonnee. De Colourpop Lippie Stixs kosten $5 per stuk, wat neerkomt op maximaal 5 euro. Je bestelt hem hier.

De verzendkosten zijn helaas wat minder leuk, maar wacht daarom gewoon op een goede aanbieding! Tip: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een leuke kortingscode. Tip 2: blijf bij het bestellen wel onder de $ 22, anders krijg je te maken met douanekosten. Wil je meer bestellen? Bestel dan gewoon twee keer!

Heb jij al iets van Colourpop geprobeerd?

liefs Joyce