Hii. Ik heb ze inmiddels al een hele ruime tijd in huis, maar stiekem was ik helemaal vergeten dat ik ze destijds op de foto had gezet voor een review. Ik heb het natuurlijk over mijn Colourpop Super Shock Shadow in de kleuren Kathleenlights en Porter. Ik vond de foto’s op mijn laptop, dus vandaag is het eindelijk tijd voor de review. Kijk je gezellig mee?

Vormgeving Colourpop Super Shock Shadow

Colourpop Super Shock Shadow

De Super Shock Shadows worden geleverd in een simpel wit doosje met kijkgat en gekleurde details. De informatie die je nodig hebt, staat op de verpakking en ik vind het wel een leuk doosje. Colourpop is een heel betaalbaar merk, maar de doosjes vind ik er niet budget uitzien.

Colourpop Super Shock Shadow

Wanneer je de doosjes openmaakt, komen er twee witte verpakkingen tevoorschijn. Op de deksel (die je overigens los moet draaien) staat het logo van Colourpop in metallic letters en de verpakking zelf voelt stevig aan. Door het dekseltje kun je spieken naar de kleuren, wat heel handig is. Ik vind het hele leuke doosjes en het is weer eens wat anders.

Inhoud Colourpop Super Shock Shadow

Colourpop Super Shock Shadow

Eenmaal de deksel eraf gedraaid, komen de kleuren pas echt tevoorschijn. Kathleenlights is een warme gouden oogschaduw, met een metallic finish en ergens ook oranjige ondertoon. Porter is de bordeauxrode oogschaduw en deze bevat kleine gouden glittertjes. Beide oogschaduws hebben een schattig patroontje erin verwerkt. De oogschaduws zijn wel heel poreus, dus je moet er voorzichtig mee omgaan.

Colourpop Super Shock Shadow

Het swatchen van de oogschaduws was even gek. Ze hebben namelijk geen echte poederfinish, maar voelen juist ontzettend creamy aan. Toch zijn het net geen échte creamy oogschaduws, als je begrijpt wat ik bedoel. Links zie je Kathleenlights en rechts Porter. Beide oogschaduws zijn ontzettend goed gepigmenteerd. Ze knallen echt van het scherm. Bovendien ben ik echt dol op de kleuren, ze zien er prachtig uit.

Colourpop Super Shock Shadow

De mooiste look die ik met beide kleuren maakte, maakte ik al voor kerst. In deze ooglook gebruikte ik Kathleenlights op mijn bewegend ooglid en Porter in de buitenste ooghoek. Ik bracht Kathleenlights aan met mijn vinger en Porter met een synthetische kwast, want dat werkt het beste met deze creamy oogschaduws. Ze zijn ontzettend mooi op te bouwen en ik vind ze ook heel erg mooi bij elkaar passen. Blenden gaat ook heel goed!

Met een goede basis eronder blijven de oogschaduws de hele dag perfect op hun plekje zitten. Kathleenlights draag ik ook supergraag op zichzelf en ik heb al regelmatig complimentjes gehad als ik deze kleur op mijn ooglid droeg.

Conclusie Colourpop Super Shock Shadow

Colourpop Super Shock Shadow

Het was je vast al opgevallen dat ik enthousiast ben. De kleuren zijn ontzettend mooi en gepigmenteerd. De prijs is ook heel erg fijn, want voor een Colourpop Super Shock Shadow betaal je $ 5. Helaas is Colourpop niet al te makkelijk te krijgen in Nederland, maar wat je het beste kunt doen is de website in de gaten houden op aanbiedingen op de verzendkosten. Blijf dan onder de $ 21 en dan krijg je in principe ook met de douane geen problemen of extra kosten. Er zijn nog meer manieren om Colourpop in Nederland te krijgen, maar ik heb het zelf op deze manier besteld. Dat beviel me prima!

Heb jij iets van Colourpop?

liefs Joyce