DSC_0031Hoi allemaal. We hebben het vast allemaal wel: als je eenmaal begint met make-up en beautyproducten sparen, vergeet je andere dingen je hebt liggen of je vergeet een product überhaupt. Ik ben daar in elk geval schuldig aan. Mijn stash is zo gegroeid, dat ik vaak naar dezelfde dingen grijp. Daarom vandaag een artikel met een aantal producten die ik vaker moet gebruiken. Helpen jullie mij herinneren?

DSC_0024M’n lippen zitten vol velletjes, maar scrubben? Ho maar, dat vergeet ik al-tijd. Deze heerlijke lipscrub van LUSH moet ik er echt vaker bij gaan pakken. Niet alleen vanwege de aflopende houdbaarheidsdatum, maar ook om mijn lipjes mooi te houden.

DSC_0023Ik was helemaal verliefd geworden op deze kleur oogschaduw, maar toch pak ik hem er veel te weinig bij. Ik vind het lastig om een mooie look in een paar minuten te maken nu ik stageloop. Ik heb al snel het idee dat het er raar uitziet, terwijl dat reuze meevalt. Dus bij dezen: MAC Coppering ga ik vaker gebruiken.

DSC_0025Deze prachtige blush van KIKO gebruikte ik in de zomer non-stop. Toch ligt hij de laatste maanden te verstoffen onder andere producten. Ik stapel mijn producten altijd en ik merk toch dat ik de onderste producten minder vaak erbij pak. Terwijl ik hem zo mooi vind. KIKO blush, ik ga je weer gebruiken!

DSC_0029Als er iets is waar ik slecht in ben, dan is het mijn lichaam insmeren met bodylotion. En dat terwijl mijn benen zo droog als het maar zijn kan, zijn. Deze heerlijke bodylotion kreeg ik van Bernadet en ik neem me voor om deze (vaker) te gaan gebruiken.

DSC_0028Ik pak al-tijd dezelfde lipsticks uit de houder, terwijl ik dit ook een prachtige lipstick vind. Essence Cool Nude, de dupe van MAC Faux. Tijd om deze er weer bij te pakken.

vaker gebruikenEn dan als laatste: Sleek Oh So Special. Ik moest en zou dit palette hebben – ik heb hem veel gebruikt toen ik hem net had – ik kocht/kreeg andere paletten – ik vergat dit pareltje. Zonde, want de kleuren zijn superdraagbaar voor elke dag én ook ontzettend goed gepigmenteerd. Deze ga ik weer bovenaan de stapel leggen.

vaker gebruikenStiekem heb ik wel meer producten die ik vaker moet gebruiken en door middel van dit artikel weet ik dat ik dat moet doen. Maar deze producten moet ik écht vaker erbij pakken, omdat ze prachtig of juist verzorgend zijn. Helpen jullie mij herinneren?

Welk product moet jij vaker gaan gebruiken?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)