DSC_0273De lipsticks van Essence bekijk en swatch ik eigenlijk altijd als ik bij de Kruidvat ben, maar steeds nam ik niks mee. Ik vind ze altijd wel erg mooi. Laatst was ik in Breda en besloot er niet 1, maar 2 mee te nemen. En ik kan nu al vertellen dat het echt favorieten zijn geworden. Kijken jullie mee?

Verpakking

DSC_0271

De hulzen zijn zoals we gewend zijn van Essence: mat zwart met in het midden de kleur van de lipstick. Ik vind ze er mooi uitzien en ze voelen stevig aan.

DSC_0272

DSC_0274

Op de onderkant kun je de naam en het nummer van de lipstick zien. Ik kocht nummer 13 Love Me! en nummer 16 I Am Yours! Love Me is een prachtige roze kleur, I Am Yours is een beetje een berrytint. Ik vind ze beiden prachtig!

Swatches

DSC_0277 Foto-01-03-15-13-03-23Wat een pigment en wat een heerlijke kleuren! Ik ben verliefd! De lipsticks voelen heel creamy aan en glijden als het ware over mijn arm. Superfijn! Ze hebben een glanzende finish. 

Conclusie

DSC_0275

Al met al ben ik erg tevreden over deze lipsticks. De pigmentatie is top en ze glijden echt over mijn lippen. Ze blijven zo’n 2 uur goed zitten en vervagen geleidelijk. Ik vind het ook helemaal niet erg om de kleur af en toe bij te werken. De lipsticks kosten 2,39 EUR per stuk en kun je halen bij de Essence schappen in Kruidvat of Trekpleister. Budgettoppers dus!

Heb jij al Essence lipsticks?

Love Joyce 

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram