Kom naar Cuba! Met de nieuwe trend edition reist essence naar het land van de ritmische dansen en kleurrijke Cadillacs. Toen ik de highlighter op social media voorbij zag komen, wist ik dat ik hem wilde scoren. Helemaal verkocht werd ik door het prachtige patroon en de kokosgeur. Vandaag vertel ik je alles over de Essence Cubanita Jumbo Highlighter in de kleur 01 Mi Corazón. Kijk je mee?

Vormgeving Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Essence Cubanita Jumbo Highlighter

De vormgeving van de verpakking is vrij simpel, maar wel zoals we kennen van essence. De Essence Cubanita Jumbo Highlighter zit in een plastic verpakking met doorzichtige deksel. Op de voorkant staat de informatie over de collectie en de soort highlighter en de achterkant bevat de informatie zoals de naam en ingrediënten. Leuk detail: het palmboompje! De verpakking is stevig en heel erg groot. De naam jumbo past dan ook goed.

Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Eenmaal geopend zie je pas echt hoeveel moeite essence heeft gestoken in het maken van deze highlighter: er zit een prachtig bladerenpatroon in. Dat geeft meteen een soort luxe uitstraling, terwijl deze highlighter nog geen 4 euro kost!

Inhoud Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Als je het wilt hebben over grote highlighters, dan is deze echt groot. Voor op reis is hij dus misschien niet heel handig, maar er zit wel 20 gram product in. Je kunt hier dus superlang mee doen en dat terwijl het zo’n budget product is. Volgens essence verzekeren fijne metallic glanspigmenten je van een zomerse gloed. De palmbomen en heerlijke kokosgeur geven je meteen een gevoel alsof je op vakantie bent.

Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Hier nog een close-up van Mi Corazón. Het is een gouden highlighter en geeft daardoor een warme, zomerse glans aan je wangetjes. Ik vind hem er mooi uitzien, maar ergens ook wel wat donker voor mijn lichte huidje. Maar het is tenslotte een zomercollectie, dus deze highlighter past daardoor wellicht goed bij een gebruinde tint.

Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Eenmaal geswatcht is de highlighter toch lichter van kleur en dat vind ik erg fijn! Nu weet ik zeker dat hij gewoon bij mijn huidje gaat passen. Ook lijkt de glans hier wat neutraler, maar hij heeft toch echt een warme ondertoon door het goud. Het pigment is goed: niet meteen al te intens, maar wel goed op te bouwen.

Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Hier zien jullie de Essence Cubanita Jumbo Highlighter in actie op mijn gezicht. Ik draag hier verder geen basis, zoals foundation en de highlighter is ontzettend goed zichtbaar. Zoals ik hiervoor al zei is hij niet direct al te intens, maar kun je hem goed naar eigen smaak opbouwen. Fijn, want ik weet dat niet iedereen van een heftige glans houdt. De highlighter geeft een echte warme, gouden glans aan je wangen en daar houd ik in deze tijd van het jaar wel van!

Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Het is dat de verpakking zo groot is, want anders had ik hem absoluut in mijn tas voor de vakantie gestopt. Als groot fan van warme highlighters en kokosgeur had dat natuurlijk ook niet anders gekund. De geur blijft overigens niet hangen op je gezicht, dus als je niet van kokos houdt, kun je dit product alsnog gebruiken. Nogmaals, ik houd echt van de natuurlijke glans die ik ervan krijg.

Conclusie Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Mijn conclusie is heel duidelijk: deze highlighter is prachtig! De warme, gouden glans is heel natuurlijk en ook goed op te bouwen. De kokosgeur is heerlijk en de vormgeving is prachtig. Het allerbeste is natuurlijk de fijne prijs! Voor slechts € 3,89 heb je deze grote, fijne highlighter al in huis.

De essence Cubanita collectie ligt nu in de winkels (Kruidvat & Trekpleister). Maar wees er snel bij, want ze liggen er nog maar tot half augustus.

Wat vind jij van deze highlighter?

liefs Joyce