Essence Forbidden Volume

Hello hello. Een tijdje terug kocht ik de Essence Forbidden Volume Mascara en Top Coat om te testen in een First Impression video. Op dat moment was ik er een beetje sceptisch over, omdat ik ze te nat vond en niet vond dat ze veel deden voor mijn wimpers. Toch gaf ik ze nog een kansje en testte ze nog uitgebreid. Vandaag vertel ik wat ik ervan vind!

Verpakking Essence Forbidden Volume Mascara & Top Coat

DSC_0103

De verpakkingen zijn simpel, maar zien er geinig uit. Grijs met rood gecombineerd en er staat duidelijk op om welke mascara/top coat het gaat. De verpakkingen zien er verder vrij goedkoop uit, maar het zijn dan ook een budgetproducten.

Essence Forbidden Volume Mascara

DSC_0104 DSC_0105CSC_0108

De mascara heeft een smal aflopend borsteltje met haartjes. Er zitten op sommige plekken wat dikkere stukken mascara en op andere stukken precies genoeg. Ik ben altijd wel fan van dit soort borsteltjes.

Essence Forbidden Volume Top Coat

DSC_0110 DSC_0111CSC_0114

De Essence Forbidden Volume top coat heeft een kortere en smallere verpakking. Het borsteltje is smal en loopt gelijk aan alle kanten. Hij bestaat uit een soort vezeltjes die je wimpers nog meer volume en lengte moeten geven. Ik ben heel benieuwd.

Resultaat Essence Forbidden Volume Mascara & Top Coat

essence forbidden volume mascara

Hier een foto van het resultaat:

  • de bovenste foto: mijn kale wimpers
  • de middelste foto: mijn wimpers met twee laagjes van de Essence Forbidden Volume Mascara
  • de onderste foto: mijn wimpers met de Essence Forbidden Volume Mascara en Top Coat

Mijn wimpers zijn langer, zwarter en iets voller met enkel de mascara. Ook blijven mijn wimpers nog gesepareerd en krullen ze een inimini beetje bij. De top coat bracht ik zo snel mogelijk aan nadat ik twee lagen van de mascara had aangebracht. Het maakt mijn wimpers nog een beetje voller, maar ik moet oppassen dat mijn wimpers niet aan elkaar gaan plakken. Je hebt dan ook maar een klein beetje nodig van de top coat. De mascara blijft de hele dag netjes op z’n plek.

Conclusie

DSC_0102

Ik moet zeggen dat ik toch wel fan ben geworden van de mascara en top coat! Naarmate ik ze meer gebruikte, hoe fijner ik ze begon te vinden. Mijn wimpers worden langer, zwarter en hebben meer volume. Ook blijft het de hele dag op z’n plek. Helaas is de mascara niet waterproof, dus een regenbui zal hij niet compleet overleven. Maar voor dat fijne prijsje, is dat totaal geen probleem.

De Essence Forbidden Volume Mascara (€ 2,99) & Top Coat (€ 2,89) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij deze mascara al geprobeerd?

liefs Joyce