Essence Mosaic blush

Hoi allemaal. Het is weer de tijd van het jaar dat Essence en Catrice het assortiment wijzigen. En er zijn een heleboel items teruggekomen die ik maar al te graag wilde proberen. De Essence Mosaic Blush in 10 Miss Floral Coral was daar eentje van. En vandaag zet ik hem in het zonnetje. Kijk je mee?

Verpakking

Essence Mosaic blushDSC_0119

De verpakking is simpel, zoals Essence ze altijd maakt. Doorzichtig, met het logo erop en de naam van het product. Het viel mij meteen op dat de verpakking erg goed dicht zit, dus stevig is hij zeker!

Kleur & Swatch

DSC_0120DSC_0124

Laten we eerst even een minuut stilte houden om naar dit prachtige mosaic patroon te kijken… *stemmetje van Spongebob* 1 minuut later…

Het patroon is echt zo gaaf. Als je enkel het patroon zou zien, zou je niet verwachten dat dit een budget blush is. Miss Floral Coral is ook de perfect bijpassende naam voor deze blush: floral en coral tinten all over the place. De kleuren spraken me direct aan toen ik voor het Essence schap stond, want dit is een prachtige kleur voor de zomer. Laten we gauw de swatches bekijken!

Essence Mosaic Blush

De blush is goed gepigmenteerd. Op de bovenstaande foto zie je twee veegjes. Dat betekent dat de mosaic blush goed op te bouwen is. Ook zit er een prachtige glans in de blush.

Essence Mosaic Blush Essence Mosaic Blush

Blush op de foto krijgen is en blijft lastig, maar ik hoop dat het toch een beetje te zien is. Op de eerste foto is duidelijk te zien dat er een glansje in de blush zit, want ik draag hier geen highlighter overheen. De blush is op de huid wat rozer dan in de verpakking, maar je ziet nog wel de koraalondertoon in de glans terugkomen. Ik ben oprecht verliefd op deze blush <3

Conclusie

Essence Mosaic Blush

Je kon het hiervoor al lezen: ik ben verliefd! Niet alleen op de stevige verpakking en het prachtige mosaic patroon, maar ook op de kleur en de glans. Essence Mosaic Blush 10 Miss Floral Coral – you’re going need this. 

De Essence Mosaic blushes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor slechts € 2,99.

Ga jij deze blush scoren?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)