favorieten augustusHoi allemaal. Met het einde van de maand, komt een nieuwe favorieten-artikel. Ook deze maand heb ik weer wat heerlijke producten bij elkaar geraapt. Opvallend genoeg waren het deze maand allemaal items die ik nieuw aan mijn stash heb toegevoegd. Kijken jullie mee naar de producten die ik in augustus met liefde heb gebruikt?

2015-08-29 15.26.33

De Chanel Le Volume mascara kocht ik al een tijdje geleden en heb ik best vaak gebruikt. Afgelopen maand heb ik deze nog meer gebruikt als anders en ik vind de mascara heel erg fijn.
De Catrice Liquid Camouflage concealer kocht ik niet zo lang geleden en gebruik ik sindsdien elke dag. Hij is ontzettend fijn in gebruik en dekt goed. Uitgebreide reviews van beiden producten volgen nog!

2015-08-29 15.27.40

Op vakantie kocht ik voor het eerst Dorothy van Lush. Ik weet niet helemaal of ik hem op de goede manier heb gebruikt, maar ik heb er twee keer heerlijk mee in bad gezeten. Ik brak gewoon een stukje af en hield die onder de kraan. De geur is heerlijk en ik voel me lekker fris als ik uit bad kom. Helaas zit deze niet meer in het assortiment.

2015-08-29 15.28.21

Ook deze blush en lipstick kocht ik in Italië en ik ben er zo blij mee. Lipstick is draagbaar, dekt goed en blijft ook goed zitten. De review ervan kun je hier teruglezen.
De blush scoorde ik met korting en ik gebruik hem met veel plezier. Hij geeft veel pigment af, maar is toch subtiel aan te brengen. Ook hiervan staat al een review online!

2015-08-29 15.28.58

Als laatste testte ik dit duo deze maand. De kleur vind ik ontzettend mooi en over de houdbaarheid ben ik niet ontevreden. Ik verklap nog niet teveel, want ook hier komt waarschijnlijk nog een review van.

2015-08-29 15.29.31Dan waren dit alweer mijn favorieten van de maand augustus. Deze producten heb ik met veel plezier en liefde gebruikt en zal ik ook zeker blijven gebruiken.

Wat was jouw favoriete product in augustus?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)