freedom oogschaduwHoi allemaal. Begin december ging ik met een vriendin naar het I Love Beauty event van Misslipgloss. Daar nam ik een uitgebreid kijkje bij de stand van Boozyshop. Ze hadden ook een aantal producten van Freedom en ik besloot een mono mee te nemen. Ik ging voor de kleur 211 Smoulder, een grijze/zilvere oogschaduw met een blauwe ondertoon. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.

Verpakking

DSC_0684De oogschaduw zit een een zwart doosje met een kijkgat. Hier doorheen kan je de kleur van de oogschaduw zien. Op de achterkant staat nog wat bruikbare informatie.

DSC_0687De oogschaduw zelf zit in een heel simpel doosje. Zwarte onderkant met een doorzichtig dekseltje. Niet lelijk, maar speciaal is het ook niet. Daarbij voelt de verpakking ook niet heel stevig aan. Maar gelukkig betaal je niet zoveel geld voor een mono.

Kleur & Swatch

DSC_0689De kleur waarvoor ik ging was Smoulder. Een zilveren oogschaduw met lichtblauwe ondertoon en heeeeel veel shimmer. Een beetje metallic zelfs. Ik vind de kleur heel erg gaaf.

DSC_0690Hier zie je de kleur met flits. Dan zie je wat duidelijk de zilveren kleur. Zonder flits lijkt hij meer blauw.

DSC_0693Hier zie je Smoulder zonder flits. Hij is onwijs zacht en gepigmenteerd. Daarbij komt die metallic glans heel goed naar voren. Me likey..

DSC_0692En nog met flits.

DSC_0788In deze look gebruikte ik Smoulder. Ik bracht hem aan in mijn buitenste ooghoek voor een ‘smokey’ effect. In combinatie met de grijze oogschaduw van KIKO lijkt hij echt zilver. Toen ik hem laatst gebruikte met een donkerblauwe oogschaduw, leek hij meer blauw. Dat maakt Smoulder wel heel veelzijdig!

De kleur brengt goed aan en is ook op het oog intens. Daarbij blijft hij de hele dag intens en goed zitten. En dat voor slechts een heel klein prijsje.

Conclusie

DSC_0681Smoulder is dubbel en dwars geslaagd voor de test. Hij is intens en brengt goed aan. En hij is lekker budget. Voor slechts 2 euro heb je hem al in je bezit. Bestel hem onder andere bij Boozyshop. Ik zeg: doen!

Heb jij make-up van Freedom?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)