DSC_0441

Hoi allemaal. Vandaag is het zover: ik  vertrek voor 3 dagen en 2 nachtjes naar Liverpool. Ik ga hier naartoe met mijn minor, dus we zullen ook een bezoekje brengen aan de Universiteit van Liverpool. Uiteraard neem ik ook weer wat make-upjes mee, maar omdat het maar zo’n kort bezoek is, neem ik alleen handbagage mee. Daarom heb ik enkel de producten die ik echt nodig heb ingepakt en zoveel mogelijk vloeibare make-upproducten weggelaten. Kijk je mee wat er dus wel in mijn make-uptasje zit?

DSC_0426

Het make-uptasje die ik meeneem is van de Hema en alles past hier perfect in – en dan gaan er zelfs nog dingen uit en in een hersluitbaar zakje bij de vloeibare producten. Zo zie je dus maar weer hoe weinig ik eigenlijk nodig heb, haha. Kiezen was overigens nog wel een dingetje, maar ik heb gekozen om zoveel mogelijk basic items voor elke dag te pakken.

DSC_0434

Ik neem één oogschaduwpalette mee. Deze is van KIKO en bevat prachtige roze- en bruintinten. Dit is echt een van mijn favoriete paletten voor elke dag en het voordeel is ook nog eens dat er een spiegel in zit!

DSC_0435

De mascara die ik meeneem is van Chanel. Normaal gebruik ik twee mascara’s, maar omdat dit valt onder vloeibaar, koos ik ervoor om enkel deze mee te nemen.

DSC_0431

De blush die met me meegaat is van MUA en is een prachtige roze kleur voor elke dag.

DSC_0432

Voor wat meer kleur op mijn gezicht, neem ik wel dit contourkitje mee van Catrice. Hiermee kan ik zowel een beetje vorm en kleur aan mijn gezicht geven en als ik nog een subtiele highlight wil, dan pak ik de highlighter erbij.

DSC_0430

Ik kon het uiteraard niet laten om een aparte highlighter mee te nemen, dus ik pakte deze prachtige gouden highlighter van Catrice. Zo heb ik toch nog ergens keuze in, haha.

DSC_0437

Ik neem ook maar 1 lipstick mee, want ook dit valt volgens mij onder vloeibaar. En mocht het niet zo zijn, dan neem ik liever alsnog het risico niet dat ik het weg kan gooien op het vliegveld. Ik neem mijn nieuwe Urban Decay lipstick met me mee. Een mooi roze kleurtje voor elke dag.

DSC_0438

Ook qua kwasten houd ik het simpel. Ik neem 3 oogschaduwkwasten, twee blushkwasten (voor bronzer en blush) en 1 highlighterkwast mee. Ik kan wel mijn hele oogschaduwkwastenset van Zoeva meenemen, maar dat vind ik niet handig. Oh en de kwasten mogen overigens wel weer eens gewassen worden, oeps.

Ik heb dus helemaal niet veel mee. Normaal gebruik ik nog concealer en oogschaduwbasis en wissel ik het liefst elke dag van oogschaduw, blush en highlighter. Maar ik wil simpelweg niet teveel meenemen en vooral ook geen vloeibare items. Gelukkig gaan we niet zo lang, dus dat moet ik overleven!

Wat zit er standaard in jouw make-uptasje?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)