DSC_0802Hoi allemaal. Het is vandaag vrijdag en dat betekent dat ik vannacht om 04:00 uur ga vertrekken richting Italië. Wiehoe! Ik kan echt niet meer wachten, maar gelukkig is het ook niet zo lang meer. Maar wees niet bang, het blijft namelijk niet stil hier. Jullie merken snel welke verrassing op jullie staat te wachten. Back to business, naast bakken in de zon, vind ik mezelf ‘s avonds voor het eten optutten ook heerlijk. Daarom laat ik vandaag zien wat ik allemaal in mijn makeup bag stop. Kijk je mee?  

Dit zijn de make-uptasjes die ik meeneem. Ja, het zijn er twee. De achterste is van Claire’s en kreeg ik ooit van mijn beste vriendin. Hij is lekker ruim, dus er past aardig wat in. Het andere tasje is van HEMA en is plat en klein. Hier stop ik vooral kwasten en mascara’s in.

DSC_0804Spullen die echt onmisbaar zijn voor mij, zijn mijn eyeliner en mascara van KIKO. Maar om toch ook rekening te houden met water en zweten, neem ik ook mijn waterproof mascara van Chanel mee. Daarnaast gaan mijn wimperkruller, witte oogpotloodje en oogschaduwbasis ook nog mee.

DSC_0808Om een beetje een blosje aan mijn wangen te geven (als dat überhaupt nodig zal zijn), neem ik deze blushes van KIKO mee. Zijn het de kleinste en handigste die ik heb? No way, haha. De Tribal Blush is echt enorm, maar die gebruik ik nou eenmaal heel graag. Die andere is dan wel weer handig, want daar heb ik twee blushes in één verpakking!

DSC_0813Voor mijn ogen neem ik twee palettes en een mono mee. Het MUA Spring Break palette bevat kleurtjes voor een dagelijkse look, maar ik kan ook lekker spelen met kleur als ik wil. Daarbij is het palette dun, dus makkelijk mee te nemen. Het palette van KIKO vind ik gewoon heel erg mooi en gebruik ik graag. De losse oogschaduw is ook van KIKO en draag ik vaak in combinatie met eyeliner. Het is een draagbaar kleurtje voor elke dag, dus als ik het simpel wil houden, kies ik voor deze kleur.

DSC_0815 DSC_0817En dan als laatste make-up voor de lipjes. Ik wilde niet teveel meenemen, omdat ik ze waarschijnlijk in de koelkast zal moeten bewaren. Het is momenteel heel warm in Italië (I don’t mind) en we hebben geen airco in de caravan (aaaah, smeltgevaar!). Daarom koos ik voor één KIKO lipgloss, mijn nieuwste KIKO lipstick, MAC Please Me voor als ik matte lipjes wil en MAC Viva Glam Miley voor als ik zin heb in een lekker felle kleur op mijn lippen.

Daarnaast neem ik dan nog 2 blendingbrushes, een platte oogschaduwkwast, een shadingbrush en een blushkwast mee. Die stop ik in het platte tasje. Al mijn bovenstaande make-up (op mascara’s na), passen perfect in het tasje van Claire’s.

Wat neem jij mee op vakantie?

Liefs Joyce ♥