DSC_0218Ik ging laatst weer eventjes langs Kiko, want ja, het is mijn favoriete merk. Jorn en ik hadden samen vrij en we besloten naar Amstelveen te gaan. Van Jorn kreeg ik in de zomervakantie al het oogschaduwpalette van de Daring Game collectie. Nu waren de restanten hiervan in de sale en kreeg ik van hem ook nog een blushduo! Dit zijn mijn eerste blushes dus ik ben ontzettend benieuwd of het wel wat voor mij is. Kijken jullie mee?

Verpakking

DSC_0213 DSC_0217Het doosje en de verpakking waar de blushes in zitten is gewoonweg in één woord prachtig! Ook is de verpakking stevig en er zit een spiegel in, pluspunt!

Kleuren

DSC_0220 DSC_0221Zodra het doosje open gaat, komen er twee prachtige kleuren tevoorschijn! Een roze en een peach blush. En ik kan de hele dag naar het patroontje van de blushes blijven kijken. Dat is echt supermooi verwerkt! Ik bleef er maar foto’s van maken, hihi. Op naar de swatches!

Swatches

DSC_0222De kleuren geven niet in één keer superveel pigment af, maar zijn prachtig op te bouwen. Dat is juist wel fijn, want dan heb je niet direct superveel kleur op je wangen. Hieronder draag ik de roze blush!

Conclusie

DSC_0219Ik houd echt van deze blushes van Kiko. Ze zijn goed gepigmenteerd en goed op te bouwen. Het patroontje en de verpakking zijn ook echt prachtig. Jorn kocht deze voor slechts 6 euro voor me. Online zijn ze helaas niet meer verkrijgbaar, maar als je snel bent, kun je hem misschien nog scoren in de winkels. Ik ben echt megablij met deze beauties!

Love Joyce 

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram