kiko endless love lipstick 05

Hoi allemaal. Als het gaat over Kiko, dan gaat het bij mij absoluut over Endless Love. Daarom past deze lipstick ook zo goed bij mij. Vorige week maandag was ik met Daphne in Rotterdam Alexandrium en we scoorden allebei nog snel een Endless Love Lipstick uit de Best Friends Forever collectie. Waarom? Let dan even op de leuke vorm van de lipstick! Vandaag laat ik je de Kiko Endless Love Lipstick 05 Soft Marsala aan je zien. Kijk je mee?

Verpakking

DSC_0085 kiko endless love lipstick 05

De lipstick zit in een opvallende roze-rode verpakking. Hierop is ook nog een hartje verwerkt, want de Best Friends Forever collectie werd uitgebracht vlak voor Valentijnsdag. Vanaf dat moment had ik mijn zinnen gezet op een Endless Love lipstick. Het doosje is schattig, maar stiekem vind ik de zwarte doosjes mooier.

kiko endless love lipstick 05

De lipstick zelf zit in een zilveren huls met een hartje als detail. Het hartje is trouwens in de kleur van de lipstick, wat echt superhandig is. Verder voelt de huls stevig aan en sluit hij goed.

Kleur & Swatch

CSC_0094CSC_0101 2

KIJK HOE LEUK DIT IS? Dat de lipstick een hartjesvorm heeft, daar werd ik echt hebberig van. Want zoiets moet je gewoon in je stash hebben. Dat het ook nog eens een kleur was die ik heel erg mooi vind, was natuurlijk helemaal mooi meegenomen. De kleur is een beetje roze, rood en paars in één. Een beetje berry-achtig. Ik vind het erg lastig om hem te omschrijven, maar ik vind het in elk geval een bijzondere kleur.

DSC_0107kiko endless love lipstick 05

De lipstick is zacht en romig en ook nog eens mooi gepigmenteerd. Hoe ik de lipstick ga aanbrengen met die vorm, dat is me nog even een raadsel. Ook hier kun je weer duidelijk zien dat de lipstick niet roze, niet rood en niet paars is, maar van alles een beetje. Erg bijzonder!

DSC_0108 DSC_0112

Op mijn lippen is de kleur een stuk donkerder dan ik vanuit de huls had verwacht. Het is niet een kleur die ik er elke dag bij zou pakken en dat had ik in eerste instantie wel gedacht. Toch vind ik de kleur erg mooi. Hij dekt goed en voelt zacht aan. Wel is hij ontzettend glanzend en geeft hij af. Door het afgeven wordt de kleur gelukkig minder glanzend en hij vervaagt geleidelijk. Je hebt zeker 3 uur plezier van deze kleur – eerst glanzend en daarna matter. Aanbrengen was trouwens wel lastig, hihi.

Conclusie

DSC_0093

Ik ben heel erg blij met deze nieuwe lipstick. De huls is stevig, de vorm van de lipstick is echt to die for, de lipstick is goed gepigmenteerd en romig en hij blijft zeker een aantal uurtjes zitten. Helaas zat deze lipstick in een Limited Edition, die op dit moment met korting wordt verkocht. Als je geluk hebt, kun je er nog eentje scoren in de winkel!

Heb jij een lipstick met een hartjesvorm?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)