DSC_0228

Hoi allemaal. Een tijdje terug liet ik jullie mijn eerste Gossamer Emotion lipstick zien van KIKO. Die beviel zo goed, dat ik al snel een nieuwe wilde toevoegen aan mijn collectie. In januari was het zo ver: ik kocht mijn tweede Gossamer Emotion lipstick. Dit keer ging ik voor een hele draagbare, roze kleur. Bevalt deze net zo goed? Vandaag kom je erachter!

Verpakking

DSC_0218 DSC_0217

De lipstick zit, zoals gewoonlijk, in een zwart-wit doosje met alle belangrijke informatie erop. En natuurlijk het logo. De verpakking bewaar ik stiekem altijd. Op de bovenkant kun je nog zien om welk nummertje het gaat. KIKO, zet nou eens de namen van de producten op de verpakking!!

kiko gossamer emotion lipstick 102

De lipstickhuls zelf vind ik nog steeds echt zo tof. De metallic kleuren en het spiegelende effect, just love it. Helaas zie je wel allerlei vette vingertjes erop. Gelukkig is de huls heel erg stevig. En ik vind het nog steeds zo leuk hoe ze open gaan – druk op het knopje aan de bovenkant en hij floept er aan de onderkant uit.

Kleur & Swatch

DSC_0222

De Gossamer Emotion lipstick in 102 Pink Sand is een zachte roze lipstick. In het ene licht valt hij wat warmer uit, in het andere licht juist weer wat koeler. Daarom denk ik dat deze kleur bij veel meiden prachtig zal staan.

DSC_0223

Hier zie je nog een close-up van de lipstick. Ik ben trouwens ook echt dol op het ingegraveerde logo. Dat staat meteen wat ‘luxer’ om het zo maar te zeggen. Ziet een lipstick er trouwens niet prachtig uit als ze nog ongebruikt zijn?

DSC_0233 DSC_0234

Hier zie je twee foto’s met de swatch. Op de eerste foto vind ik de lipstick wat koeler lijken en op de tweede foto weer wat warmer. Echt een prachtige kleur! Daarbij is hij ontzettend gepigmenteerd en glijdt hij als boter over mijn arm – en lippen. De lipstick heeft een satin finish, hij glanst daardoor minimaal.

DSC_0236DSC_0244

Op mijn lippen lijkt de kleur wat glanzender, maar dat verdwijnt heel snel. De lipstick is ongeveer de kleur van mijn lippen, misschien zelfs een tintje lichter, maar hij valt wel op. Het is een prachtige kleur, die ik echt elke dag kan dragen. De lipstick glijdt als boter over mijn lippen en blijft ongeveer 3 uurtjes zitten. Dat vind ik een prima tijd en ik vind het ook totaal niet erg om de lipstick bij te werken.

Conclusie

kiko gossamer emotion lipstick 102

Wiehoeee, ook deze Gossamer Emotion lipstick is een succes! De kleur is zowel warm als koel, goed gepigmenteerd, romig en blijft zo’n 3 uurtjes zitten. Helemaal prima! Doe mij er nog maar eentje, haha.

De lipstick is online en in de winkels verkrijgbaar voor 10,90 EUR. Ga jij er eentje scoren?

Heb jij al een Gossamer Emotion lipstick geprobeerd?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)