gossamer emotion 106Hoi allemaal. Een tijdje terug bracht KIKO allerlei nieuwe lipsticks uit. Als trouwe KIKO- én lipstickfreak stond ik vooraan in de rij en moest ik er daar natuurlijk eentje van proberen. Ik ging – met wat overtuigingskracht van Jorn – naar huis met de KIKO Gossamer Emotion Lipstick 106 Mauve. Vandaag laat ik dan eindelijk mijn eerste Gossamer Emotion lipstick aan jullie zien. Kijk je mee?

Verpakking

DSC_0734 DSC_0736Ik ging voor nummer 106 met de naam Mauve. De naam heb ik gevonden op de website van KIKO, want helaas staat deze nog steeds niet op de verpakking. De Gossamer Emotion lipstick zit in een zwart-wit doosje, zoals alle producten van KIKO. De Gossamer Emotion lipsticks zijn nieuw en zitten in het vaste assortiment.

DSC_0738DSC_0739De lipstick zelf zit in een zilveren huls met gouden details. Ik vind de huls heel erg mooi eruitzien en hij voelt stevig aan. Ook is de huls heel leuk gemaakt: het gouden detail aan de bovenkant moet je indrukken en dan plopt de lipstick er aan de onderkant – zachtjes – uit en kun je hem eruit halen. Gelukkig gaat het niet zo makkelijk dat hij in je tas bijvoorbeeld open zou gaan.

Kleur & Swatch

DSC_0741 DSC_0742De lipstick zelf is een beetje roodbruin qua kleur, maar heeft ook een roze ondertoon. Dat maakt de lipstick geschikt voor elke dag. Daarbij is hij netjes afgewerkt en staat het logo van KIKO erin verwerkt. Daar heb ik dus echt een zwak voor.

KIKO Gossamer Emotion Lipstick 106 MauveOp de swatch zie je ook weer duidelijk dat roodbruine met de roze ondertoon. De lipstick heeft een subtiele glans – een beetje een satin finish. Daarbij is hij echt ontzettend romig en gepigmenteerd. Ik vind het echt zo’n mooie kleur en Jorn haalde mij dan ook over om deze kleur te kopen.

KIKO Gossamer Emotion Lipstick 106 Mauve KIKO Gossamer Emotion Lipstick 106 MauveOok op de lippen zie je duidelijk de roodbruine kleur terug. Ik vind de lipstick echt heel mooi en ontzettend draagbaar. Deze zou ik er elke dag en bij elke look bij kunnen pakken. De lipstick dekt goed, droogt niet uit en blijft zeker 3-4 uur zitten. Een drankje overleeft hij, enkel de glans verdwijnt. De lipstick vervaagt geleidelijk. It’s so pretty!

Conclusie

KIKO Gossamer Emotion Lipstick 106 MauveConclusie: ik ben fan van deze lipstick. De huls is leuk en stevig, de lipstick heeft het logo erin verwerkt, hij is gepigmenteerd, romig en heeft een satin finish – I like! – en hij blijft mooi en lang zitten. Jup ik wil meer lipsticks van deze lijn (en stiekem heb ik een tweede al in mijn bezit).

De lipsticks van de Gossamer Emotion lijn zijn verkrijgbaar voor € 10,90 in de winkels van KIKO en online. De KIKO Gossamer Emotion Lipstick 106 Mauve vind je hier!

Ga jij deze lipstick scoren?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)