kiko moon dustHii. Toen ik dit product voor het eerst in de webshop zag, werd ik al verliefd. Na het lezen van de eerste reviews, werd ik alleen nog maar verliefder. Toch kocht ik het product niet, maar zette ik het op mijn wishlist voor Kerst. Toen ik hem kreeg, was ik dolgelukkig! Ik heb het over de KIKO Moon Dust Face Powder in Mysterious Pink. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Verpakking

DSC_0822 DSC_0825De Moon Dust Face Powder – ofwel blush – zit in een rood doosje. Dit past volledig bij het thema Kerst, aangezien hij van de kerstcollectie is. In totaal zijn er twee kleuren verkrijgbaar, maar ik vond Mysterious Pink toch het mooiste. Ik vind het doosje leuk, maar in het zwart had ik hem stiekem mooier gevonden.

DSC_0826 DSC_0827Als je de blush uit het doosje haalt, komt er een rechthoekige, grove verpakking uit. Ook deze is rood en heeft een soort sterrenstelsel opdruk. Ik weet niet zo goed wat ik ervan vind. Aan de ene kant vind ik het rode en de vorm tof, maar aan de andere kant vind ik de opdruk raar en is de verpakking ook lomp. Wel is hij ontzettend stevig en zit er een mini spiegeltje in verwerkt.

Kleur & Swatch

DSC_0828 DSC_0834 De blush is echt ontzettend mooi en fotogeniek. Ik bleef maar plaatjes schieten en ze zijn bijna allemaal net zo mooi. Mysterious Pink is een opvallende roze kleur met veel shimmers erin.
DSC_0836Kijk de prachtige ‘vorm’ van de blush. Er is een duidelijk kleurverschil te zien in de blush – roze met een stukje donker. Ik kan het gewoon niet normaal onder woorden brengen, haha.

DSC_0837 DSC_0839Hier zie je twee verschillende foto’s met een swatch van de blush. Hij is onwijs gepigmenteerd en heeft een duidelijke glans. Ergens doet de glans me een beetje denken aan Sleek Rose Gold, maar toch is hij wel een stuk rozer.

DSC_0146 En hoe opvallend de blush ook is, ik kreeg hem maar niet op de foto. Wel kun je op de tweede foto de glans van de blush goed zien. Ik vind hem erg mooi en gebruik hem het liefst elke dag!

Conclusie

DSC_0830Al met al was dit echt een geweldig kerstcadeau. Ik vind hem zo mooi en gebruik hem met veel plezier. Hij is gepigmenteerd, glanst mooi en blijft de hele dag mooi zitten en glanzen. Ik ben er dol op!

Helaas is de blush niet meer online verkrijgbaar, maar met een beetje geluk kun je hem nog scoren in een van de winkels!

Wat vind jij van de KIKO Moon Dust Face Powder in Mysterious Pink?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)