kiko nail lacquersHoi allemaal. Het lakken van mijn nagels is een hele bezigheid. Mijn nagels zijn bijna altijd voorzien van een prachtig kleurtje. Ondanks dat ik een flinke verzameling nagellak heb, gaat de zoektocht naar nieuwe én unieke kleuren altijd door. Zo ook bij KIKO. Laatst scoorde ik weer een aantal prachtige nieuwe lakken en die wil ik vandaag aan jullie laten zien. Naast deze twee pareltjes, scoorde ik later nog wat nieuwe lakken. Mochten jullie benieuwd zijn, kan ik die ook laten zien. Maar vandaag laat ik je de kleuren Metallic Mercury Purple en Purple Red zien. Kijk je mee naar deze KIKO Nail Lacquers?

Verpakking & Substantie

kiko nail lacquersIk ging dus voor 511 Metallic Mercury Purple en 286 Purple Red. Twee prachtige kleuren voor de herfst en winter. De verpakking van de lakken van KIKO vind ik altijd strak en simpel. Ook zijn ze van stevig glas en sluit de dop goed. De dop is lang en slank en daardoor makkelijk vast te houden.

kiko nail lacquersOok de kwasten zijn lang en dun. Ik vind het fijne kwastjes, want ik kan er precies mee werken. De substantie van de lakken is super: niet te dun en ook niet te dik. Echt precies goed!

Kleuren & Swatches

kiko nail lacquersAllereerst 511 Metallic Mercury Purple. Een prachtige paarsroze kleur met een lichte holographic erin. Ik vind hem in het flesje heel erg tof.

kiko nail lacquersDit is de lak met 2 lagen. Hij dekt perfect en de kleur is zo onwijs gaaf. Soms lijkt bij roze en soms meer paars. De glitters knallen als vuurwerk van mijn nagels af. Oh en het eraf halen ging redelijk, haha. De lak is zo’n 4-5 dagen netjes blijven zitten. Top!

kiko nail lacquersDe andere kleur die ik kocht, is 286 Purple Red. Dit is een rode kleur die ergens lijkt op donkerroze en in ander licht weer meer paars, zoals de naam ook zegt. Maar over het algemeen is hij donkerrood. Heel apart.

kiko nail lacquersOok op de swatch is duidelijk te zien dat hij meer naar rood neigt. Wijnrood vind ik hem. Ook deze lak dekt in 2 lagen en lakt prettig. Ook deze kleur vind ik heel erg mooi en past perfect bij de herfst en winter. Ik denk dat deze ook heel mooi te combineren is met een glitter topcoat tijdens de feestdagen. Ook deze lak blijft ruim 4-5 dagen netjes zitten. Woehoe!

Conclusie

kiko nail lacquersWoehoe, deze lakken van KIKO zijn met vlag en wimpel geslaagd. Ik ben blij dat ik ze aan mijn stash heb kunnen toevoegen. De verpakking is mooi, de kwast lakt fijn, de substantie is prettig, de kleuren dekken in twee lagen én blijven lang zitten. En om dit rijtje met positieve punten nog af te maken: de lakken zijn ook nog eens heerlijk budget. Je betaalt slechts 1,90 euro voor deze lakken!

De nagellakken van KIKO zijn verkrijgbaar in één van de filialen of online.

Heb jij lakken van KIKO?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)