KIKO power pro nail laqcuerHoi allemaal. Dit nagellakje van KIKO heb ik al sinds de zomervakantie in mijn bezit en zelfs al meerdere keren gedragen. Maar ik kwam erachter dat ik hem nog helemaal niet aan jullie heb laten zien. Tijd om dat eens te doen, want het is een hele goede toevoeging geweest aan mijn enorme nagellakstash. Ik was toe aan een klassieke rode kleur in mijn stash (want ik had er nog niet genoeg, haha). Het werd deze lak van de, toentertijd, nieuwe nagellakcollectie. Dus ben je klaar voor foto’s en swatches van deze KIKO Power Pro Nail Lacquer 13 Red? Kijk dan snel mee!

Verpakking

2015-08-13 10.46.02De nagellak zit in een ‘vierkante’ verpakking. Deze is groter en ook wat lomper dan de standaard nagellakken van KIKO. Ook is de dop anders. Maar ik vind de verpakking helemaal niet lelijk, want ik vind het juist wel wat hebben.

2015-08-13 10.46.50 2015-08-13 10.47.01In eerste instantie schrok ik een beetje van de dop. Hoe moest ik in godsnaam lakken met zo’n dikkerd? Maar gelukkig was daar de oplossing: je kan de dop eraf halen en dan komt er een slanke dop tevoorschijn. Met deze kun je prima lakken!

2015-08-13 10.48.02Het kwastje van deze nagellak is ook anders dan normaal. De ‘normale’ lakken van KIKO hebben een smalle, lange kwast. De Power Pro Lacquers hebben een brede, platte kwast. Hiermee kun je snel je nagel voorzien van nagellak! Ideaal.

Swatch

KIKO power pro nail lacquer KIKO power pro nail lacquerHier zie je de lak op mijn nagels. Het is een hele mooie rode kleur, die perfect dekt in twee dunne laagjes. De lak heeft een soort gel-effect, maar niet helemaal en hij is ook niet dik. De substantie lakt fijn. Ook lakt het kwastje precies en snel! Op de eerste foto komt de kleur het beste tot zijn recht, en op de tweede foto zie je meer van de glans en het gel-effect. Ik vind het een hele mooie, klassieke rode kleur. Yay! De lak blijft zeker 5 dagen netjes zitten en dat vind ik echt super. Ik wil meer dan dit soort lakken.

De lakken zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar bij KIKO voor 4,90 EUR. Je vindt ze online hier.

Heb jij al een Power Pro Nail Lacquer van KIKO?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)