Kiko sparkling trail eyeshadow

Hoi allemaal. Vandaag is het weer eens tijd voor een Kiko-review, want naar mijn idee is dat alweer veel te lang geleden, haha. Niet zo lang geleden ging ik met Daphne naar Amsterdam. Natuurlijk brachten we een bezoekje aan de Kiko, waar net de Neo Noir collectie in de schappen lag. Ik nam de Sparkling Trail Eyeshadow in de kleur 01 Modern Ice Rose mee om te proberen. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Vormgeving Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

Neo Noir is de nieuwste Limited Edition collectie van Kiko. Deze collectie is in samenwerking met een designer gemaakt, waardoor de verpakking extra mooi zijn en de producten daardoor ook iets duurder (maar deze valt mee!). De Sparkling Trail Eyeshadow zit in een leuk doosje met allerlei patronen en kleuren door elkaar. Ik denk niet meteen aan ‘noir‘ als ik hem zie, maar leuk is hij wel.

Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

Als je dan de eyeshadow eruit haalt, komt er een potlood tevoorschijn. Niet wat je verwacht bij een oogschaduw, maar het is dan ook een creamy product. De vormgeving van het potlood zelf is vrij simpel: gewoon een potlood in de kleur van de oogschaduw, met zilveren details. De dop sluit na een paar keer gebruiken helaas iets minder goed, maar dat kan ook aan de manier waarop ik hem dicht wil doen liggen.

Inhoud Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

De Sparkling Trail Eyeshadow is dus gewoon een potlood met een dikke punt. Aan de onderkant kun je draaien, waardoor er meer product tevoorschijn komt. Ik ging voor de kleur Modern Ice Rose, een champagnekleurige oogschaduw, maar met een subtiele roze ondertoon erin. Ik vond hem er meteen supermooi uitzien en dacht meteen: “deze moet ik als inner corner highlight hebben!”. Dus daarvoor nam ik hem mee.

Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

Hierbij de swatch van de creamy oogschaduw. Het pigment en de glans spatten van het scherm af. Wauw, wat een prachtige oogschaduw.

Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

Hier heb ik hem een beetje uitgeblend. Blenden gaat heel makkelijk, maar de intensiteit neemt wel ietsje af. Gelukkig is dat makkelijk weer op te bouwen. Ik denk dat dit een prachtige kleur is voor de binnenste ooghoek! Overigens voelt het product helemaal niet creamy aan, dus op het bewegend ooglid zou hij ook heel goed kunnen.

Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

Tada! Hier zie je de prachtige oogschaduw als highlight in m’n binnenste ooghoek. Ik vind hem echt súpermooi. Eenmaal op het oog heeft hij een neutrale ondertoon: niet koel en ook niet warm. Hij past zich echt een beetje aan aan de rest van je oogschaduw. De oogschaduw blend makkelijk en is intens. En hij zit als een huis. De hele dag blijft hij netjes en intens op z’n plek. Woehoe! Wat een goede aankoop. Ik ben nu wel benieuwd hoe deze op het ooglid is en of hij ook zo mooi kan zijn op m’n jukbeenderen. Misschien binnenkort eens proberen…

Conclusie Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

Kiko Sparkling Trail Eyeshadow

Yes, ik ben blij met deze aankoop. Normaal zijn creamy producten niet mijn ding, maar dit creamy potlood is prachtig. Mijn inner corner highlight is nog nooit zo on fleek geweest.

De Kiko Sparkling Trail Eyeshadow is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren voor € 6,90 p.s. De Neo Noir collectie is nu te koop bij Kiko in de winkels en online.

Wat vind jij van dit potlood?

liefs Joyce