kiko temptress lipsetHoi allemaal. Vandaag heb ik een review voor jullie van een lipduo dat hoog op m’n wishlist stond, terwijl hij stiekem nogal buiten m’n comfortzone is. Het is een lipset in een hele donkere kleur en ik ben stiekem echt een nude-meisje. Toch sprak deze mij heel erg aan. Met Kerst kreeg ik een KIKO Temptress Lipset cadeau en vandaag heb ik eindelijk de review voor jullie. Kijk je mee naar dit lipduo?

Verpakking

DSC_0866In het lipduo zitten een lipstick en bijpassende lipliner, beiden van de Temptress-lijn. Het duo zit in een rode doos, waardoor je meteen weet dat het om producten uit de kerstcollectie gaat. Ik vind het doosje wel wat grof, maar het idee is leuk. Ik kreeg het duo genaamd Deep Wine.

DSC_0867De lipstick en lipliner zitten stevig in het doosje, want ze zitten vast in een wit doosje. Hierdoor weet je zeker dat het product onbeschadigd blijft, fijn.

DSC_0868 De lipstick zit in een stevige, magnetische huls en de verpakking van de lipliner heeft dezelfde kleur als het product. Handig, want dan weet je welke kleur je pakt. Beiden verpakkingen zijn simpel en stevig. Stiekem vind ik het jammer dat je aan de hulzen niet kunt zien dat ze van de kerstcollectie zijn.

Temptress Lippencil Deep Wine

DSC_0872 DSC_0874Het lippencil heeft een lange, slanke huls en je kun eraan draaien om er product uit te krijgen. Het lippencil lijkt op het eerst oog nogal roze en niet zo zozeer deep wine.

DSC_0876Wanneer je het product swatcht zie je wel degelijk dat hij een stuk roder is. Toch is er nog een duidelijke roze ondertoon te vinden. Het lippotlood is zacht en gepigmenteerd en werkt precies. Daarbij is hij compleet mat, maar niet uitdrogend.

DSC_0933 DSC_0935Hier draag ik enkel het lippotlood. Hij dekt niet helemaal gelijkmatig en hij benadrukt mijn velletjes wel wat. Wel brengt hij soepel aan en zou je hem los ook makkelijk kunnen dragen. Hij houdt zeker een paar uurtjes.

Temptress Lipstick Deep Wine

DSC_0878 DSC_0880Dan is het nu de beurt aan de Temptress Lipstick. Bij de lipstick valt het meteen op dat de kleur neigt naar Deep Wine – een donkere wijnrode kleur. Toch spot ik nog wel een roze ondertoon, waardoor ik denk dat ik deze er regelmatig bij zou pakken.

DSC_0884Hier zie je de swatch van de lipstick naast de lipliner. De lipstick is romig, heeft een lichte glans en is goed gepigmenteerd. Ook hier zie ik weer duidelijk de roze ondertoon, maar toch is hij wel rood. Snappen jullie me nog? 🙂

DSC_0003 KIKO Temptress lipsetHier draag ik het duo samen. Ik bracht eerst de lipliner dekkend aan en daarna de lipstick erover. Mijn velletjes zijn een stuk minder opvallend en door de lipliner is de lipstick makkelijk en netjes aan te brengen. De kleur is op mijn lippen een stuk roder, maar door de roze ondertoon vind ik het juist heel erg mooi. Daarbij is dit echt een topduo: samen blijven ze zeker 5-6 uurtjes perfect zitten! Na een drankje kun je wellicht de lipstick lichtjes bijwerken, maar het is ook mooi om hem te laten ‘slijten’, want dan komt het matte effect meer naar voren.

Conclusie

KIKO Temptress lipsetHeb ik al gezegd dat ik heel blij ben met deze lipstick? Voor het eerst een donkerrode lipstick die ik mooi vind bij mezelf! Los van de lipliner is de lipstick ook heel mooi, iets lichter en houdt hij 4 uurtjes. Ik vind het een toplipduo!

Helaas is de lipstick online niet meer verkrijgbaar, maar andere duo’s nog wel. Daarbij worden de restjes van de collectie nog in de winkels verkocht mét korting, dus misschien kun je er daar nog een setje scoren! De duo’s kosten nu slechts 7,60 EUR.

Ga jij nog naar de winkel rennen voor dit duo?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)