Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

Het is bijna écht vakantie. Nog twee herkansingen fixen en ik vertrek heerlijk 2 weken naar Italië. Bij een tripje naar Italië hoort natuurlijk een tripje naar mijn favoriete winkel: KIKO. Om mezelf vast een beetje voor te bereiden, heb ik een ENORME wishlist gemaakt. Maar hey, je moet wat als KIKO’s grootste fan! En geloof me, deze items komen ook op jouw wishlist. Kijk je mee? 

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

 Color Fever Eyeshadow Palette 101 Coral Burgundy – € 13,90 
Dit prachtige palette zag ik voorbij komen bij lieve Kim en ik was meteen verliefd! Die gaat op m’n wishlist en hoop ik mee te kunnen nemen!

Infinity Eyeshadow 208 Mat Red – € 2,40 
Zoals jullie een tijdje geleden konden lezen, kreeg ik een 24x palette om te vullen gratis. Ik heb nog aardig wat vakjes om te vullen en dit roze/rode kleurtje is echt heel gaaf! (Artikel gemist, lees hem hier terug)

Infinity Eyeshadow 226 Mat Coral Rose – € 2,40
Mat Coral Rose is een matte koraal kleur, die helaas niet goed overkomt op het plaatje. Hij is in het echt iets lichter en zou ik heel graag aan mijn palette toevoegen!

Infinity + Sparkle Eyeshadow 408 Turquoise – € 2,40
Om het palette nog verder te vullen, staat deze felblauwe, bijna metallic oogschaduw op mijn wishlist. Hoe gaaf is deze kleur?!

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

Cream Crush Lasting Color Eyeshadow 04 Mat Taupe – € 6,90
Ik heb gehoord en gelezen dat de cream crush oogschaduws van KIKO echt heel goed zijn. Dat moeten we maar eens gaan proberen! Mat Taupe staat op mijn lijstje. Dit is een matte bruinige kleur, waarmee ik hoop een look te blenden.

Precision Eyeliner – € 3,40 
Deze heb ik al eerder gehad. Ik ben nu al met mijn tweede potje bezig. Ik vind deze eyeliner echt geweldig. Hij is intens zwart, werkt precies en blijft goed zitten. Mijne is alweer bijna op, dus een nieuwe komt er sowieso!

Beam of Light Highlighter 01 Cream – € 5,00 
Ik heb twee highlighters in mijn stash, maar die zijn allebei meer naar de roze kant. Deze highlighter zijn van de ‘Mini on the go’-collectie. De highlighter ziet er prachtig uit en ik ben heel benieuwd hoe hij in het echt is.

Radiant Touch Creamy Stick Highlighter – € 4,20 
En om van de ene in de andere highlighter te vallen, ben ik echt heeeeeel nieuwsgierig geworden naar deze stick highlighter. Zal deze mij een langdurige glow geven?

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

Power Pro Nail Lacquer – € 4,95 
Ik ben natuurlijk een nagellakaddict en al helemaal als het op KIKO aankomt. Dat konden jullie al zien in mijn KIKO nagellakstash. KIKO heeft nu een hele nieuwe lijn nagellakken, de Power Pro nagellakken. Deze moeten een glans geven zoals gellac en langhoudend zijn. Dat gaan we natuurlijk even testen! Welke kleur ik wil, weet ik nog niet precies.  Ik ga daar tegen die tijd even lekker rondsnuffelen.

Lip Base Primer – € 5,90 
Ik gebruik eigenlijk nooit een lip primer, maar ik wil natuurlijk wel dat mijn lipstick lang houdt en intenser wordt. Daarom wil ik graag deze lip primer van KIKO proberen. Mariëlle zei op haar Instagram dat ze niet meer zonder kan. Ben benieuwd!

Velvet Mat Satin Lipstick 613 Pink Carnation– € 6,90
Ik heb de matte lipsticks van KIKO al eens willen proberen, maar deed het telkens toch niet. Deze roze kleur doet mij heel erg denken aan Brave van MAC en ik vind de kleur gewoon heel mooi. I NEED.

Velvet Mat Satin Lipstick 604 Bright Orange – € 6,90
Oranje lipstick. Ik had nóóít gedacht dat dat op mijn wishlist zou verschijnen, maar nadat ik deze bij Priscilla zag, was ik verkocht! Oranje lippies zie ik steeds vaker voorbij komen en ik wil best meedoen aan deze trend! Bright Orange, come to mama.

Zo, we zijn aan het eind van mijn wishlist gekomen. Stiekem ben ik maar gestopt met zoeken, want anders was het artikel nog veeeel langer geworden. Ik ga in Italië gewoon lekker snuffelen en ik ken mezelf; ik kom waarschijnlijk met weer heel andere dingen thuis, haha! Maar toch hoop ik tenminste 1 item van dit lijstje te kunnen wegstrepen.

Heb jij ook een KIKO wishlist? Zo ja, wat staat daar onder andere op?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)