DSC_0730

Hooooi. Gekocht op het I Love Beauty event in december, foto’s ervan gemaakt, twee keer gedragen, foto’s vergeten, nooit een review geschreven. Zo ging het met de L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss in de kleur Bazaar. Een budget liquid lipstick in een mooie draagbare kleur met matte finish. Ik besloot opnieuw foto’s te maken en hem vandaag dan ein-de-lijk te reviewen. Kijk je mee?

Verpakking L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss

DSC_0722

De verpakking is erg simpel. Langwerpig, maar niet te groot. Je kunt de kleur door de verpakking heen zien en daardoor kun je ook zien hoe ver hij leeg is als je hem vaak gebruikt. Verder staat het logo en de naam van de lipgloss (of liquid lipstick, ‘t is maar net hoe je hem wil noemen) op de verpakking. Op de achterkant vind je nog allerlei informatie over o.a. de ingrediënten. De verpakking voelt stevig aan.

DSC_0729

De applicator is ook lang, dun en plat, waardoor je er precies mee kunt werken. Ook zie je direct dat er niet teveel en niet te weinig product op de applicator zit. Het is trouwens zo’n echte lipgloss-applicator, maar het heet dan ook Pigment Gloss.

Kleur L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss

CSC_0734

Bazaar is een heel mooi kleurtje voor elke dag. Een echte my lips but better kleur met een matte finish. Bazaar is roze met een lichte bruine ondertoon erdoorheen. Daarom past hij goed in het rijtje met pinky nudes. Kleuren waar ik absoluut van houd!

DSC_0736 2

De swatch ziet er ook veelbelovend uit. De L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss is goed gepigmenteerd en voelt romig aan. Nu glanst hij nog, maar uiteindelijk droogt hij matte op. Hier is duidelijk te zien dat hij roze is, maar toch wel nog draagbaar is. Dit was overigens maar 1 veegje van de liquid lipstick!

CSC_0181 [DSC_0190

Hier de lipswatches en ik word hier niet blij van. Hij is zó mat, dat hij de lijntjes allemaal ontzettend benadrukt en mijn lippen vol lijken te zitten met rimpels. Ook kreeg ik hem niet netjes aangebracht, maar dat lag waarschijnlijk meer aan mijn slechte skills dan aan de applicator. De kleur vind ik erg mooi, maar ik vind het resultaat op mijn lippen zo lelijk.

En dan hebben we het nog niet over de houdbaarheid gehad. Ik weet niet wat het is en of het aan mijn lippen ligt, maar na een UUR zit ik stukjes lipstick te eten. Vanaf de binnenkant brokkelt hij supersnel af. MWEH. En bijwerken is haast niet te doen, want dan moet je hem eerst volledig verwijderen met remover en dan opnieuw aanbrengen. Ik ben niet graag negatief, maar ik vind dit zo gek. Iedereen is er lyrisch over, maar bij mij werkt het gewoon niet. Ontzettend jammer!

Conclusie L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss

DSC_0733

Nee, dit product is niet voor mij gemaakt. Ik vind de kleur absoluut prachtig, maar mijn lippen zien er gerimpeld uit door de matte finish. Ook is de houdbaarheid op mijn lippen echt drama. Na een uur zit ik stukjes lipstick te eten en dat vind ik gewoon niet lekker. Oprecht jammer, want ik had graag mee gedaan aan de liquid lipstick hype.

De L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Glosses zijn verkrijgbaar in diverse kleuren bij o.a. Boozyshop voor €5,49.

Heb jij al eens een L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss geprobeerd?

liefs Joyce