pop of color

Hoi allemaal. Vandaag heb ik weer eens een nieuwe Look of the day voor jullie. Ik ging weer lekker wat nieuwe producten uitproberen en er een uitgebreide look mee maken. Niet alles in de look is nieuw, maar er zitten zeker wat nieuwe dingen tussen. Ik maakte een look met een pop of color. Kijk je mee?

Producten LOTD Pop of Color

Pop of Color

Hierbij een overzichtje van alle producten die ik heb gebruikt. Ik maakte een ooglook met het I Heart Chocolate palette van I Heart Makeup. Ik gebruikte alleen kleuren op het bovenste deel van mijn oog, dus niet onder het oog. Daar bracht ik namelijk het teal oogpotloodje van P2 aan voor de pop of color. Op mijn wangen smeerde ik een nieuwe blush van Yves Rocher en een highlighter uit het Essence Light Up Your Face palette. Op mijn lippen bracht ik de Ultra Matte Lip Cream van Trend it Up aan.

LOTD Pop of Color

csc_0614

Op het bewegend ooglid en in de crease bracht ik dus hele neutrale kleuren aan. In mijn binnenste ooghoek deed ik de Kiko Sparkling Trail eyeshadow en onder het oog een gekleurd potloodje van P2. Deze kleur had ik speciaal daarvoor gekocht, maar het pakte helaas niet helemaal uit zoals ik wilde. Het potloodje bracht namelijk best stroef aan, waardoor ik het niet makkelijk kon aanbrengen of blenden.

pop of color

De uiteindelijke look vond ik wel heel leuk geworden. Toen het potlood er eenmaal op zat, bleef hij ook ontzettend goed zitten. Dat is dan wel weer een pluspunt! Ook de combinatie met de zachte oogschaduwkleuren en blush, subtiele higlight en bijna matte lippen vond ik heel mooi. Een leuke look voor een nazomerdagje!

Wat vind jij van deze look?

liefs Joyce