Hii. Vandaag heb ik weer eens een Look of the Day voor jullie. Het is een look die ik ook al liet zien in een video, maar ik wilde toch nog wat foto’s ervan laten zien. Het is namelijk een ontzettend mooie look geworden voor met de feestdagen (al zeg ik het zelf) en ik denk dat ik hem zeker nog eens ga maken, maar dan met nude lips.. Of juist een bordeauxkleurtje. Kijk je mee?

christmas lotd

CHRISTMAS LOTD | GEBRUIKTE PRODUCTEN

Hieronder de lijst met alle producten die ik heb gebruikt voor de look met eventueel een linkje naar een review of videoreview.

* Etos Hydrating Primer
* Maxfactor Lasting Performance Foundation
* Collection Lasting Perfection Concealer 1 Fair
* P2 Prime and Fine Loose Powder
* Essence All About Matte Powder
* Catrice Prime and Fine Contouring Palette
* Kiko Moondust Face Powder 01 Mysterious Pink
* MAC Soft & Gentle
* I Heart Makeup – I Heart Chocolate Eyeshadow Palette
* Colourpop Eyeshadow Kathleenlights
* Colourpop Eyeshadow Porter
* Kiko Precision Eyeliner
* Kiko Extra Sculpt Mascara Waterproof
* MUA LE Liquid Lipstick (ontvangen ter review)
* Urban Decay Fixing Spray

CHRISTMAS LOTD

Christmas LOTD

Hier zien jullie de close-up van de look. Ik gebruikte warme kleuren om de ooglook te maken en koos daarom voor rood en goud. De rode en gouden kleur zijn allebei van Colourpop en als basis- en creasekleuren gebruikte ik het I Heart Chocolate palette. Mijn eyeliner en mascara zijn van Kiko. Het kost even wat blendwerk, maar dan heb je ook een supermooi resultaat. Ja, ik ben best trots op deze ooglook.

christmas lotd

Hierbij nog de volledige look. Voor de rest van mijn gezicht gebruikte ik een foundation van Maxfactor en deze blendde ik ook door in m’n nek en op m’n oren, omdat de kleur niet helemaal goed is voor mijn witte huid. De blush die ik gebruikte is van een oude Limited Edition, maar in de huidige LE van Kiko zit een soortgelijke blush. Voor extra glow gebruikte ik MAC Soft & Gentle – mijn all time favoriet. Ik maakte de look af met de MUA Liquid Lipstick: een rode lipglossachtige lipstick met gouden glitters. De ultieme lipstick voor de feestdagen!

Dat was het dan voor deze LOTD, niet een hele nieuwe, maar ik wilde hem toch nog wat beter laten zien. Ben je benieuwd hoe ik alles heb aangebracht? Kijk dan hier de video.

Wat vind jij van deze look?

liefs Joyce