DSC_0034Hello, it’s me. Van het weekend vond ik dat het weer eens tijd was om te spelen met mijn VICE 4 palette van Urban Decay. Ik ben er nog steeds zo blij mee, maar soms is een mooie combinatie vinden nog best lastig. Ik ging op zoek naar tutorials en vond een hele mooi. Dat werd hem! Ik deed een poging en ik was zo tevreden met en trots op het resultaat, dat ik er voor jullie een look of the day van heb gemaakt. Kijken jullie mee?

Mochten jullie benieuwd zijn naar de video die ik als inspiratie gebruikte -> klik!

DSC_0035Ik gebruikte deze producten voor het maken van de look. Alles ging in het teken staan van VICE 4: een opvallende ooglook, neutrale lippen en subtiele glans op m’n wangen.

DSC_0037 Dit waren mijn basisproducten. Ik begon met de ooglook en bracht een laagje Etos oogschaduwbasis aan. Toen deze goed gedroogd was, bracht ik een laagje van mijn NYX Jumbo Eye Pencil in Milk aan en die blendde ik uit met mijn vingers. Toen de ooglook klaar was, bracht ik mijn concealer aan en die poederde ik af met de Essence poeder.

DSC_0048Ik gebruikte dus het Urban Decay VICE 4 palette en ik pakte enkel de kleuren Bitter en Crowbar. Bitter blendde ik in de crease en onder het oog en Crowbar bracht ik aan over het gehele ooglid. In mijn binnenste ooghoek deed ik een highlighter uit een ander oogschaduwpalette.

DSC_0041De ooglook maakte ik af met een laagje mascara en eyeliner. Ik gebruikte mijn geliefde Chanel Le Volume mascara en KIKO Precision eyeliner.

DSC_0039Ik bracht een subtiel laagje van een HEMA blush aan en daarna een laagje van de Catrice Golden Power highlighter.

DSC_0028Op mijn lippen bracht ik een laagje van Essence Cool Nude lipstick aan en toen was de look klaar! ‘s Avonds vierde Jorn z’n broer zijn verjaardag, dus ik had meteen een goede reden om lekker uit te pakken met make-up (niet dat ik die nodig heb hoor, haha).

De uiteindelijke Green smokey look

Green smokeyZonder flits

Green smokeyMet flits. Lekker veel shimmers!

Green smokeyBlush, highlighter en lipstick!

Green smokey Green smokeyHierbij nog een foto met en zonder flits van de complete look. Hij is zoveel donkerder dan ik normaal zou dragen, maar ik ben er echt zó trots op. Ik moet echt vaker gaan spelen, uit mijn comfortzone stappen en oefenen om een eyeshadow pro te worden.

Wat vinden jullie van deze Green Smokey LOTD?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)