Helloo. Nadat ik gisteren al een outfit of the day met jullie deelde, heb ik vandaag ook weer eens een look of the day. Spelen met make-up vind ik heel erg leuk om te doen. Tijdens het I Love Beauty-event kocht ik een paarse eyeliner van NYX en het leek me een uitdaging om deze in een look te verwerken. Het resultaat vond ik heel tof geworden, dus vandaag laat ik het aan jullie zien! 

Gebruikte producten

dsc_0064

Ik gebruikte de bovenstaande producten om de look te maken. Voor mijn basis gebruikte ik de Essence Camouflage concealer over mijn hele gezicht, P2 Loose Powder onder mijn ogen en de Essence All About Matte Powder voor de rest van mijn gezicht. Als contour en bronzer bracht ik de Catrice Contouring Kit aan. Voor blush pakte ik een oude vertrouwde blush van MUA en voor de glow pakte ik MAC Soft & Gentle erbij. Een prachtige combinatie.

Voor mijn ooglook pakte ik de Etos Eyeshadow Primer en daarna maakte ik een basislook met het MAC Harrods Palette. Als eyeliner gebruikte ik de NYX Vivid Brights in de kleur Blossom aan, een hele toffe lila/paarse eyeliner. Een beetje van de Kiko Extra Sculpt mascara en de Catrice Highlighting Eyeshadow erbij en de ooglook was ook klaar. Alleen nog mijn wenkbrauwen bijtekenen met de Catrice Eyebrow Kit en setten met Hema wenkbrauwgel en klaar!

Als twist besloot ik voor twee verschillende lipopties te gaan: MAC Velvet Teddy en Colourpop Lippie Stix Lumière.

De look

csc_0045  csc_0047

Ik ging voor hele neutrale kleuren in de ooglook, zodat de eyeliner het meest zou opvallen. Met een plakbandje probeerde ik de lijn bij mijn oog zo strak mogelijk te maken en dat is redelijk gelukt. Ik vind het effect heel erg tof geworden!

dsc_0048 dsc_0050

De look met Colourpop Lippie Stix Lumière. Deze kleur heeft een soort paarse ondertoon in zich, waardoor het goed contrasteert met de ooglook.

dsc_0059 dsc_0056

Dit is de look met MAC Velvet Teddy. Stiekem vind ik dit nog beter, omdat Velvet Teddy wat meer nude is, waardoor de paarse eyeliner nog meer opvalt.

dsc_0057

Highlight on fleeeek! Het is dan misschien geen look voor elke dag, maar ik vond het effect heel erg gaaf geworden. Ik moet echt vaker met de eyeliner experimenteren. Als jullie nog ideetjes hebben ermee, let me know in de reacties!

Wat vind jij van deze look?

liefs Joyce