Soft Pink Cut Crease

Hoi allemaal. De laatste keer dat ik een Look of the Day aan jullie liet zien, is alweer een tijdje geleden. Laatst probeerde ik weer eens een andere look uit dan ik normaal doe en omdat hij in één keer goed lukte, besloot ik er meteen foto’s van te maken voor deze LOTD. Ik maakte een Soft Pink Cut Crease, dus een zachte roze cut crease-look. Welke producten ik gebruikte en hoe de look is geworden? Dat zie je vandaag!

Producten Soft Pink Cut Crease

Soft Pink Cut Crease

Voor deze look gebruikte ik al deze producten. Je ziet verder geen foundation of concealer, omdat ik dat vrijwel nooit – en vooral de laatste tijd niet – gebruik. Mijn huid is best egaal, dus vandaar dat ik het vaak weglaat.

Soft Pink Cut Crease

Voor mijn ogen gebruikte ik deze producten. Ik koos ervoor om mijn Urban Decay Naked 3 palette te gebruiken, omdat hier hele mooie kleuren voor elke dag in zitten. Als basis gebruikte ik de Kiko Eye Base – een van mijn favoriete oogschaduwbasissen. Ik mixte de Rimmel Volume Colourist mascara met de Kiko Extra Sculpt mascara. Voor de omlijning van de eyeliner gebruikte ik mijn Kiko Ultimate Pen eyeliner en ik vulde de wing in met de Kiko Precision Eyeliner. Mijn wenkbrauwen – die ik sinds kort af en toe bijteken – tekende ik bij met de Rimmel Eyebrow Pencil in de kleur 002 Hazel.

Soft Pink Cut Crease

Van het Naked 3 palette gebruikte ik de kleuren Limit als creasekleur, Nooner om de crease iets donkerder te maken, Buzz op het bewegend ooglid en een heel klein beetje van Factory om de cut crease iets donkerder te maken.

Soft Pink Cut Crease

Voor de rest van mijn gezicht gebruikte ik NYX Taupe als contour, de Essence Mosaïc Blush voor een blosje en voor veeel glans bracht ik MAC Soft & Gentle aan. Ik maakte de look af met een oude favoriet: de Hema Soft Matt Lipbalm in de kleur 02.

Soft Pink Cut Crease

Dit waren alle kwasten die ik gebruikte. Voor mijn ogen een aantal kwasten van Zoeva, voor blush en contour kwasten van Hema en voor highlighter de highlighter kwast van Etos. Allemaal vind ik ze erg fijn en het zijn echt mijn dagelijkse kwasten!

LOTD Soft Pink Cut Crease

Soft Pink Cut Crease Soft Pink Cut Crease

En dit is het resultaat op de ogen. De look is ontzettend draagbaar geworden en helemaal niet too much. Dat komt natuurlijk doordat het ook echt een zachte look is geworden. Het is dan wel een cut crease, maar de kleuren zijn gewoon lekker zacht. Zo’n soort cut crease is ook helemaal niet moeilijk te maken. Je hoeft alleen maar je kwast in de crease te focussen en niet ook in de buitenste ooghoek. Daarbij was ik echt trots op m’n winged eyeliner. Kijk hoe perfect hij is geworden! 🙂

Soft Pink Cut Crease Soft Pink Cut Crease

En dit is het resultaat van de complete look. De rest van de producten vallen niet heel erg op, maar dat komt omdat ik gewoon een natuurlijk resultaat wilde en de producten daarom lichtjes aanbracht. Het is een look die ik met veel liefde elke dag zou kunnen dragen. En de roze, matte lippen maken de look echt af. Kunnen alle matte lipproducten niet zo comfortabel zitten als deze van Hema?

Al met al ben ik ontzettend blij met het resultaat en zou ik deze look echt elke dag kunnen maken.

Wat vind jij van deze look?

liefs Joyce