DSC_1612Oogschaduw van MAC. Ik had nooit verwacht dat ik daarmee thuis zou komen. Ik vond ze altijd wel heel erg mooi, maar gewoon erg duur. Toen ik laatst de video keek van Zoella waarin ze een herfstlook maakte en daarbij een supermooie oogschaduwkleur gebruikte van NARS, begon voor mij de zoektocht naar een soortgelijke kleur. Helaas slaagde ik niet bij KIKO, dus keek ik even bij MAC. En daar vond ik de perfecte kleur: Coppering. Kijk je mee naar deze prachtige oogschaduw van MAC? 

Verpakking

DSC_1608 DSC_1611De oogschaduw zit in een matzwart doosje met witte letters. Zoals we die van MAC gewend zijn, want bijvoorbeeld de lipsticks hebben een zelfde soort doosje. Dit doosje heeft een kijkgat, waardoor je de oogschaduw kunt bekijken en je ziet het MAC logo.
DSC_1611De verpakking zelf is klein, rond en stevig. Op het dekseltje staat MAC, wat ik zelf een leuk detail vind. Het oosje gaat makkelijk open en sluit ook goed. En ik vind het design gewoon heel erg mooi. Lekker strak en basic.

Coppering

DSC_1616

Coppering zegt het eigenlijk al. Het is een koperachtige kleur met een subtiele gouden glans erdoor. De kleur is ergens ook wel een beetje bruin, waardoor hij ook draagbaar is. Coppering is een veluxe pearl oogschaduw. Dit betekent dat hij een satijnen glansfinish heeft.

Swatch & Look

DSC_1625Wat zal ik zeggen over deze swatch? Ik zie alleen maar hartjes! De kleur is onwijs mooi, goed gepigmenteerd en die glans, wauw. De oogschaduw is wel wat stroef, maar brengt uiteindelijk toch goed aan. Je ziet hier echt de koperkleur terug met de gouden glans.

MAC twig lippiesWauw, ook op het oog is de kleur geweldig. Ik heb hier MAC Coppering op mijn bewegend ooglid en die combineerde ik met een matte bruine kleur van KIKO in de crease en een gouden kleur van KIKO in mijn binnenste ooghoek. Het geheel geeft een onwijs herfstige look én mijn blauwe ogen vallen echt op. Op het ooglid brengt de kleur minder stroef aan en hij blend heel mooi. Ook blijft hij de hele dag netjes op z’n plek. Wat een geweldige oogschaduw!

Conclusie

Ik ben verliefd op deze oogschaduw! Het is een prachtige herfstkleur, het pigment is goed en ook nog intenser op te bouwen, hij blendt goed en blijft ook de hele dag perfect zitten zonder te vervagen! Dat ‘ie in het begin wat stroef aanbracht, neem ik maar voor lief, want met een oogschaduwbasis eronder is dat al veel minder. Ik kocht deze oogschaduw met een Douglas-cadeaukaart voor 17,50. Je krijgt dan 1,3 gram oogschaduw. Ik heb zo’n naar (maar toch ook prettig) voorgevoel dat het niet bij alleen deze oogschaduw zal blijven.

MAC oogschaduw is te koop online, in één van de MAC Pro Stores of bij geselecteerde filialen van Douglas en De Bijenkorf voor 17,50.

Heb jij oogschaduw van MAC?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)